5 UEM-spørgsmål til:

EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008

Op til EM for Ungdom, der indledes på fredag i italienske Terni, stillede dbtu.dk de 12 danske UEM-spillere hver fem spørgsmål om de forestående ungdomseuropamesterskaber, samt et enkelt om deres generelle træningshverdag – herunder kan ses svarene for Jonathan Groth…

Tror du UEM bliver din største bordtennisoplevelse hidtil: Hvis ja, hvorfor – hvis nej, hvorfor ikke, og hvad har den største oplevelse været?
Tror du UEM bliver din største bordtennisoplevelse hidtil: Hvis ja, hvorfor – hvis nej, hvorfor ikke, og hvad har den største oplevelse været?
Jeg tror ikke at UEM i år bliver min største oplevelse, men UEM sidste år da jeg var sidste års Drenge. Da jeg var anden års Drenge var det første gang jeg var med. Det var noget helt nyt for mig på det tidspunkt og desuden spillede jeg også rigtig godt. Jeg håber dog at det bliver den største.

Hvad er dine forventninger til UEM for: Dig selv – dit hold – hele truppen?
Jeg håber at jeg spiller godt dernede og vinder nogle gode kampe, men holdet er vigtigst og jeg tror at vi kan spille godt som hold, blive oppe i A-gruppen og måske klare os bedre endda. Hele truppen håber jeg får et godt EM og så kunne det være dejligt hvis alle hold kom i A-gruppen.

Hvem er dine største bordtennisidoler: Af alle spillere – af danske spillere – af danske ungdomsspillere. Begrund mindst et af svarene.
Jeg har ikke rigtig nogle idoler, men jeg kan godt lide Timo Boll. Jeg synes han er god og spiller fedt, desuden har han en god udstråling og er meget sympatisk

Hvad er dit bedste bordtennisresultat nogensinde – og hvad er den største bordtennismæssige skuffelse?
Mit bedste resultat var sidste år da jeg nåede til kvartfinalen til UEM, men det var også den største skuffelse at ryge ud. Det var også et godt resultat at nå til ottendedelsfinalen til Senior DM i år

Hvad er dine mål indenfor bordtennis – til om 1 år, 5 år og 10 år, og hvad tror du der skal til for at opnå dem?
1 år: Jeg vil være den bedste junior i DK, og lave gode internationale resultater
2 år: Tage medalje til UEM
5 år: Være blandt de bedste i DK og fast på senior landsholdet

– læs meget mere om EM for Ungdom 2008 ved at følge linket…

EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk