6-nations

DBTU lilleDBTU lilleDBTU lilleDBTU lille
Logo StigaLogo StigaLogo StigaLogo Stiga
Alle u-landsholdsspillerne har kamera med til deres internationale turneringer, og alle mand havde da også kameraet i brug ved 6-nations i sidste weekend. Her er nogle af kampene:

Thomas Hansen – Lukas Kopriwa:

Andreas Dilling – Luke Savill:

Sophie Walløe – Erika Fronth:

Nicoline Koefoed mod Nora Nilsen:

Rasmus Mikkelsen – Fan Bo Meng:

 

Rød linje

Det blev til guld i drengenes holdturnering og bronze til Andreas Dilling i drengenes singleturnering ved weekendens 6-nations turnering. Her er billederne af de danske medaljetagere:

 

Mandag følger flere billeder og “news” fra turneringen. På Facebook “6-nations 2013” er det muligt at se flere billeder fra turneringen, og længere nede på denne side findes samtlige resultater.

Rød linje 

The final results of the Boys Singles and the Girls Singles are now ready.

Rød linje

The final group results: Cadet Boys and Cadet Girls.

The Boys Cup and the Girls Cup.

Rød linje

Danskernes kampe idag:

Alle danskere er i aktion fra kl. 9.00 til 11.30 i de sidste kampe i gruppespillet. Derefter går to fra hver pulje videre til slutspillet som starter 13.30.

Rød linje

The final results of the Team Event. Cadet Girls and Cadet Boys.

The individual results from the group matches saturday. Cadet Boys and Cadet Girls.

Rød linje

Ved 6-nations turneringen i Brøndby er der nu spillet to runder. De danske drenge er kommet fra land med 2 sejre, mens de danske piger er startet med to nederlag. Nikoline og Sophie formåede dog at besejre Tyskland 1 med 3-2 i 1.kryds. Næste runde er kl. 17.00.

Alle resultater fra hver enkelt runde findes på Facebook: 6-nations 2013. På samme side vil der løbende blive lagt billeder op.

Rød linje

Det danske 6-nations hold udnyttede helligdagen til at hele gruppen kunne få trænet sammen.

Andreas Dilling:

Jeppe Spottog:

Nicolai Michel De Voss:

Nicoline Koefoed og Sophie Walløe: 

Thomas Hansen:

Rød linje 

Fra fredag spilles der 6-nationers turnering i Danmark. Turneringen er en årlig begivenhed med deltagelse af England, Tyskland, Holland, Sverige, Frankrig og Danmark. Turneringen i år er lidt anderledes end normalt, da Frankrig ikke deltager på grund af deres nationale mesterskaber i samme weekend. I samråd med de andre deltagende nationer er Norge blevet indbudt, men kunne kun deltage med et pigehold.

DBTU og STIGA arrangerer turneringen i samarbejde med Vestegnen BTK, som bl.a. stiller dommere til rådighed. Overdommer ved stævnet er Jens Gullberg.

Turneringen starter med en holdturnering, hvor alle møder alle. Ud fra resultaterne i holdturneringen seedes der til singleturneringen som spilles lørdag eftermiddag og søndag.

Facebooksiden 6-nations 2013 er i luften hvor alle hold, resultater, program og billeder vil blive lagt ind løbende. Se mere her.

Turneringen finder sted i Hal 1, hallen ved siden af brøndbyhallen, og turneringen starter fredag morgen kl. 9.00.

Rød linje 

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 22640078
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk