6. plads til Virum-Sorgenfri

Virum-Sorgenfri besatte 6. pladsen ved den franske invitationsturnering International Open, der blev afviklet den forgangne weekend med l’AC Abbeville TT som arrangør.

VSBTK stillede i Frankrig med Mikkel Hindersson, Martin Bremer, Henrik Vendelbo og Steffen Aagesen, og holdet gjorde en god figur i det franske den lidet flatterende slutplacering som nr. 6 (ud af 8) til trods.

I den indledende pulje pressede man Pro A-holdet fra Istres til det yderste med en føring på 2-0 og et knebent nederlag på kun 3-4.

Placeringskampen om 5. pladsen blev ligeledes tabt med mindst mulig margin – kun mod de tabende finalister fra TUR Bogoria Grodzisk blev det til et klart nederlag (0-4).

Den enlige holdsejr var mod franske TTC Nantes Atlantique, der endte 4-3 til danskerne – altså tre ud af fire VSBTK-kampe, der blev spillet helt ud, så man må formode de har spillet sig i form i det franske.

Vinder af turneringen blev russiske Fakel Gazproma, der i finalen besejrede polske Grodzisk med 4-2.

– man kan læse mere om International Open ved at følge linket…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson e-mail: hv@fredensborg.dk