Vinderne af Ungdoms DM 2023

I weekenden blev der afholdt Ungdoms DM i bordtennis i Virum.

De unge talenter viste fremragende niveau og spændende kampe.

Både drenge og piger i aldersgrupperne fra yngre drenge / yngre pige til U21 herre og dame dystede om medaljer og hæder, og det var en stærk konkurrence hele vejen igennem.

Efter en intens weekend med masser af spænding og drama, blev der fundet en række medaljetagere, som fortjener at blive hyldet.

Yngre Drenge / Yngre Pige

I Yngre Drenge var det Malik Hartvig Bruun Severinsen fra Esbjerg BTK, der med cifrene sejr 11-4, 11-8, 11-3 slog Victor Bartholomæussen fra Frederiksberg BTK i finalen og dermed løb med sejren i single
I doublerækken blev det ligeledes til guld til Malik, der her spillede med Emil Hasselbalch fra Virum Sorgenfri BTK. I finalen besejrede de Viggo Bork og Emil Tang fra Amager med cifrene: 11-4, 12-10, 10-12, 11-5

I Yngre Pige var det Andrea Mose Gregersen fra Sjørring BTK der blev dansk mester i single efter en 3-0 sejr og cifrene 11-9, 11-9, 11-8 mod Alberte Dalsgaard Egeris Frantsen fra Lejre IF.
I doublerækken gik guldmedaljerne til Chelinda Mac Voong og Sofie Strandhave Jørgensen fra Brøndby BC efter at have vundet 11-7, 9-11, 11-9, 11-9 over Andrea Mose Gregersen fra Sjørring og Ida Vorm Lind fra Midtjylland.

I Mixdoublerækken gik guldmedaljerne til Malik Hartvig Bruun Severinsen fra Esbjerg BTK og Chelinda Mac Voong fra Brøndby BV efter en 3-0 sejr og cifrene 13-11, 11-7, 12-10 mod Victor Bartholomæussen og Victoria Bartholomæussen fra Frederiksberg BTK

Drenge / Pige

I Drenge rækken kunne Erik Høier fra Gladsaxe stille sig øverst på præmieskamlen efter en sand gyser af en finale mod Johan Engberg Havsted der blev afgjort i 5. sæt med cifrene 11-5, 11-7, 9-11, 10-12, 11-7.
I doublerækken blev det også guld til Erik Høier fra Gladsaxe, denne gang med hans makker, Adam Leth Nottelmann fra Brønshøj. I finalen slog de Nikolaj Wirk fra Brøndby BC og Andreas Kongsdal fra greve. 11-6, 11-5, 8-11, 11-8

Hos pigerne var der spændingen også i top. Med cifrene 11-9, 11-7, 5-11, 11-13, 11-9 besejrede Fillippa Mickelborg fra Greve BTK, Sally Lou fra Virum Sorgenfri BTK i finalen.
I doublerækken leverede Marie Deckert fra Hasle og Lærke Ditlevsen fra Midtjylland et vaskeægte comeback og vinder efter at have været bagud 0-2 i finalen mod Freja Juhl Larsen fra Allerød og Stella Rosenmeier fra Amager. 6-11, 7-11, 11-4, 11-8, 11-7

I Mixdouble finalen vandt Filippa Mickelborg og Andreas Kongsdal fra greve med cifrene 11-8, 7-11, 11-8, 11-3 over Sally Lou og Emil Hasselbalch fra Virum Sorgenfri BTK

Junior

Hos Herre Juniorerne gik sejren til Dominykas Samoulis fra Roskilde BTK, der med cifrene 6-11, 12-10, 11-9, 11-6, 11-13, 11-6 slog Cristian David Hold fra Hørning BTK i finalen.
Dominykas kunne også stille sig øverst på præmieskamlen i doublerækken sammen med sin makker, Johan Engberg Havsten fra Amager BTK. Det kunne de efter at have vundet finalen over Simon Vonebjerg og Nick Tran fra OB med cifrene 6-11, 11-4, 11-3, 11-9.

I Dame Junior rækken blev det Maja Hansen fra OB der løb med guldet efter en tæt finale mod Emma Eckeroth fra Allerød Bordtennisklub. Maja vinder med cifrene 11-7, 4-11, 11-7, 7-11, 11-5 11-9
Emma kunne dog skifte sølvmedaljen ud med en guldmedalje i double rækken hvor hun spillede med sin søster Sofie Eckeroth. I finalen slog de Nikoline Kure og Fiona Overgaard fra amager med cifrene 11-7, 9-11, 11-4, 11-13, 11-4

Mixdouble finalen skulle afgøres i en 5 sæts gyser hvor Mille Lyngsø Stoffregen fra Silkeborg BTK og Cristian David Hold Hørning BTK med cifrene 11-8, 7-11, 13-11, 6-11, 11-8 besejrede Oliver Skoubo Berntsen fra Hvidovre Bordtennis og Emma Vendelbo Clement fra Virum Sorgenfri BTK.

U21

Finalen for U21 herre bølgende frem og tilbage, men til sidst var det Patrick Skarsholm fra Greve BTK der med cifrene 11-8, 10-12, 13-11, 11-7, 9-11, 7-11 slog Theo Dyekjær fra Virum Sorgenfri BTK i finalen.
I doublerækken kunne Patrick endnu engang stille sig øverst på præmieskamlen, denne gang med hans makker Nicklas Boldt Hansen fra Greve. I finalen vandt de over Theo Dyekjær fra Virum Sorgenfri BTK og Magnus Hartvigsen fra Silkeborg BTK med cifrene 12-10, 8-11, 11-7, 11-6

I U21 Dame blev det Jocefina Daoya Haagensen fra Hvidovre Bordtennis Klub der løb med sejren efter at have besejret Emma Vendelbo Clement med cifrene 11-9, 13-11, 11-8, 8-11, 11-8.
I doublerækken løb Jocefina med guldet, her dannede hun makkerpar med Ida Bønding Schøsler fra Hvidovre. I finalen mødte de Sally Maribo og Malene Dyrby Hansen fra Viby, som de slår med cifrene 11-5, 11-3, 11-6.

Også i mixdouble kunne Jocefina tage derfra med guldmedalje, her spillede hun med Magnus Hartvigsen fra Silkeborg. I finalen slog de Sally Maribo fra Viby BTK og Benjamin Vognebjerg med cifrene 11-6, 11-9, 11-4.

Vi ønsker alle medaljetagerne stort tillykke med deres flotte præstationer og ser frem til at følge deres videre karriere i dansk bordtennis.