Åbning med opfølgning

Netop nu er forberedelserne til ungdoms-EM i Italien fra 11.- 20. juli 2014 i fuld gang i Idrættens Hus i Brøndby, hvor der afholdes træningslejr med sparring af bl.a. senior-landsholdsspillerne Mikkel Hindersson og Morten Hyrup Rasmussen samt svenske Arvid Sunesson, der til dagligt spiller i Helsingborg-klubben BTK Rekord og handicap-landsholdets Peter Rosenmeier (forsidebilledet).

I træningshallen er trænerne Linus Mernsten, Christoffer Petersen og Preben Larsen her til formiddag på arbejde med de spillere, der ikke er forhindret af skole eller eksamen. Der er lidt mørkt i den ene side af hallen, hvilket gør, at bordene er flyttet en smule indtil, der atter kommer lys. Det ser dog ud til, at spillerne tager den lille mentale udfording med bravour.

Klippene herunder er fra formiddagens træning som i skrivende stund stadig er i gang. Jakob Hansen træner åbning med opfølgning mod Rasmus K. Mikkelsen.

Den danske mester i yngre drenge single Peter Svenningsen er herunder også i gang med øvelsen serv efterfulgt af åbning med forhånden og opfølgning med baghånd fra baghåndshjørnet.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk