AC og SG mod toppen?

I 2. Bundesliga spiller SG Marßel Bremen med Anne Cathrine Bomann en enkelt kamp i denne spillerunde, når de lørdag tager imod DJK VfL Willich, der er bundhold i rækken.

Bremerne er p.t. placeret som nr. tre i rækken, og har brug for en sejr for at holde trit med førerholdene, der er to hhv. et point foran AC & Co. med færre spillede kampe.

Mannschaftsfoto SG Marßel Bremen

Brug for sejre havde AC Bomann også, da hun og holdet i sidste runde spillede to holdkampe – inden da havde hun ikke vundet en eneste single i indeværende sæson.

Det blev der lavet eftertrykkeligt om på, da hun vandt tre af sine fire singleri holdkampene mod TuS Glane og MTV Tostedt II – og derudover krydrede dette med to doublesejre i lige så mange forsøg.

“Det var fedt endelig at få nogle sejre – der var efterhånden kommet pres på mig fordui jeg ikke havde vundet noget, selvom spillet var OK”, siger AC inden hun drager mod Tyskland.

 

Se resultater, stillinger m.v. under Links -> Resultater & Statistik, og besøg “udlandsdanskernes” klubhjemmesider under Klubber & Spillere

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 21 68 66 11
Kontaktperson e-mail: thorsten.haevdholm@dbtu.dk