Ændringer i Bordtennisportalen

Dato: 
28.06.2017

Bordtennisportalen vil fra den ny sæson (1. juli) være ændret på flere områder.

Der har været fremsat ønsker fra forskellig side om nedenstående ændringer, som DBTU’s Portalgruppe har behandlet og med godkendelse af bestyrelsen træder disse ændringer i kraft den 1. juli 2017.

1. Der har været utilfredshed med, at spillere alt for ofte ikke spiller alle deres singlekampe både i holdkampe og i puljer ved stævner. Derfor gælder dette: Når en spiller har startet sin første singlekamp i en holdkamp, tæller alle singlerne med til ratinglisten – også hvis en spiller af en eller anden grund stopper inden holdkampen er færdigspillet.

Når en spiller er fremmødt og er medtaget i lodtrækningen, tæller alle kampene i puljen med til ratinglisten - også hvis en spiller af en eller anden grund stopper inden puljen er færdigspillet. 

Det betyder, at WO fjernes som et godkendt resultat.

2. Der har været utilfredshed med, at kampe mod spillere fra udenlandske klubber ikke tæller med til ratinglisten. Fremover gælder følgende: Når en dansk/udenlandsk spiller registreret i en dansk klub møder en spiller fra en udenlandsk klub, vil den danskregistrerede spiller vinde eller tabe 5 ratingpoints. Dette gælder kun ved stævner i Danmark.

3. Der er kommet indsigelser mod, at spillere fra de yngre aldersklasser vises på ratinglisten. Alle spillere vil fortsat kunne se deres ratingtal, men ikke alle kan se deres placering.

For aldersklasserne puslinge, yngre drenge/piger og drenge/piger vises derfor kun top 25 på ratinglisterne. Dog vil udvalgte ledere/trænere på klub-, lokalunions- og DBTU-niveau kunne få adgang til den fulde liste.

4. På Bordtennisportalen kan du finde:

  • En reserveoversigt sorteret efter klub.

  • Visning af dato for klubskifte på den offentlige side for klubskifter.

  • Visning af licensdato på siden ”Vis spillerprofil”.

 

Forfatter: 
Peter Tranto
Kontaktperson: 
Peter Tranto
Kontaktperson tlf.: 
30 27 99 95
Kontaktperson e-mail: