Ændringer i portalen

I løbet af de kommende måneder kommer der ændringer i portalen ud fra en aftalt liste. Vi starter med disse tre ændringer:

Import af spillerfil til stævneafviklingsprogrammet TTC. Man kan nu få importeret spillere, der lige er oprettet i portalen, så at man ikke skal vente til den kommende opdatering. Det letter “livet” for stævnearrangørerne.

Ved oprettelse af nye spillere er starttallene blevet opdateret. Hvis en ny spiller skal have starttallet, skal man ikke skrive noget i feltet til ratingtallet, spilleren får så automatisk det rigtige starttal. Hvis spilleren af klubben skønnes at være bedre end starttallet, så kan man taste et højere starttal ind. Men man kan IKKE taste et lavere startal ind, det holder systemet øje med.

Ved indtastning af resultater fra holdkampe kan hjemmebaneklubben nu taste alle kampe ind, der afvilkes på klubbens spillested. Man har hidtil kunnet indtaste kampe, hvor klubben står som hjemmehold. Nu kan man også ved turneringssamlinger, hvor hjemmebaneklubben ikke står som “hjemmehold”, taste sådanne kampe ind.

 

Forfatter: Peter Tranto
Kontaktperson e-mail: otnart@gmail.com