Afgørende kampe i elitedivisinen

Esbjerg går altafgørende weekend i møde
Bordtennis: Esbjergs mandlige elitedivisionshold spiller i den kommende weekend mod henholdsvis Virum og Roskilde i to afgørende kampe for at nå medaljeslutspillet.
”Der er vanvittig hård kamp om de fire slutspilspladser”, siger Esbjergs Carsten Egeholt, der lige som sine holdkammerater i Esbjerg har intensiveret træningen frem mod en meget afgørende weekend for klubben.
For selv om Esbjergs herrer har vundet 3 kampe og tabt 2, så kan det blive meget svært for holdet at komme med i slutspillet om det danske mesterskab. Grunden er, at BTK 61 Roskilde for nyligt har hentet kinesiske He Ke Yi ind på holdet. Han vandt i lørdags sæsonens tredje Grand Prix-stævne i Odense. Samtidigt med at holdets svensker Robert Nilsson har antydet, at han spiller samtlige af de resterende kampe, så bliver BTK 61, der ellers havde tabte deres tre første kampe, pludselig et hold som kan tale med i mesterskabskampen. Esbjergs kampe mod BTK 61 og Virum/Sorgenfri er afgørende for om holdet kommer med i kampen om medaljerne eller om holdet skal kæmpe i nedrykningsspillet.
”Kampen mod BTK 61 bliver i mine øjne afgørende for, om vi når medaljeslutspillet”, siger Carsten Egeholt efter at have studeret det resterende program i grundspillet. Han glæder sig til at skulle møde kineseren, som han i den forgangne weekend besejrede i double sammen med den tidligere Esbjerg-spiller Stephan Jensen. ”Den sejr kan vi desværre ikke bruge til så meget, selv om det da ville være dejligt, hvis Søren Andersen og jeg selv kunne gentage sejren over det stærke Roskilde-par på søndag”, siger Carsten Egeholt.
Selv om BTK 61 på papiret kommer til Esbjerg med et frygtindgydende hold, så tror samtlige Esbjerg-spillere på, at de vil kunne snyde sjællænderne for den sidste slutspilsplads.
Esbjergs skæbne i kampen om DM-guldet afgøres i kommende weekend, hvor holdet om lørdagen kl. 15.00 tager imod Virum/Sorgenfri og om søndagen kl. 13.00 også i egen hule spiller imod BTK 61 Roskilde i grundspillets sidste kamp.
EBTK byder naturligvis udeholdene, tilskuere og sponsorer velkomne til bordtennis på Skanderborgvej 10 i weekenden.

Forfatter: Allan Matthiesen