Aktivitetsfonden takker af

Personerne bag DBTU’s Aktivitetsfond, tidligere kendt som Jubilæumsfonden har gennem en menneskealder samlet penge ind til brug for aktiviteter i DBTU, klubber o.s.v.

Første mål var at samle penge ind til DBTU’s 50 års jubilæum i 1993. Succesen var dog så stor, at ikke alle pengene blev brugt. Den resterende del har så via årlige uddelinger hjulpet klubber, enkelt spillere og ikke mindst DBTU til ekstra aktiviteter via økonomisk støtte.

Det har dog de senere år være sværere og sværere at samle penge ind, desuden må vi også erkende, at initiativtagerne til fonden også er nået skelsår og alder.

Derfor har fonden besluttet, at der ikke bliver delt flere penge ud via årlige tildelinger. Fonden bliver lukket og de resterende penge vil blive udbetalt og brugt til ungdomsarbejdet i DBTU.

Der skal lyde en meget stor tak fra DBTU’s side til personerne bag fonden, som gennem årene har gjort et meget stort arbejde for at støtte bordtennis, ingen nævnt og ingen glemt.

Men alle der har været engageret i bordtennis lang tid tilbage husker nok den altid meget ihærdig indsamler Hans-Chr. Carstenen og han uddelinger af bøder både på årsmøder og ved stævner. Endnu engang tak for indsatsen.

Forfatter: Dorte Kronsell
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 13
Kontaktperson e-mail: dorte.kronsell@dbtu.dk