Allan Bentsen sejrer i Kina

På billedet det svensk-danske vinderhold øverst på sejrsskamlen i Kina. Foto: fra Facebook.

Allan Bentsen vandt den afgørende kamp, da han sammen med de tre svenske verdensstjerner Waldner, Appelgren og Persson vandt det kinesiske veteranmesterskab med blandede firma og klubhold for spillere over 50 år.

Det viste sig dermed at være en god idé for de tre svenskere at alliere sig med danske Allan Bentsen (selv om der er tale om tremandshold) i forsøget på at genvinde det kinesiske veteranmesterskab med blandede firma og klubhold for spillere over 50 år.
Roskildes spillende sportschef vandt begge sine singler i finalen, hvor en skadet Jan-Ove Waldner sad over. 


Fra venstre Jörgen Persson, Jan-Ove Waldner, Mikael Appelgren og yderst til højre Allan Bentsen. Foto: Privat.

På facebook har Allan opdateret med et par linjer efter hver kamp. Man har de seneste dage kunnet læse følgende opslag i kronologisk rækkefølge:

”Første kamp vundet med 3-2. Jörgen, Jan Ove og vores chef spillede. Jörgen vandt 2 og JO 1 kamp”.

”2. kamp blev spillet med Jörgen, Appelgren og Allan. 3-0 sejr”.

”Så var det 1/8-finale med Jörgen, Allan og chefen. Det blev 3-1 efter en hård kamp for undertegnede, 9-10 i 5. sæt blev vendt til 12-10. Jörgen vandt 2 og chefen tabte sin”.

”Så vandt vi kvartfinalen med 3-0. Vores modstandere troede ikke på sejren, så de gav op ved 0-1..”.

”Semi: Vi vandt med 3-0 over vores 2. hold… Jörgen, Waldner og Allan vandt alle med 3-2 i sæt”.


Semifinale. Til venstre i billedet Wang Yangsheng (tidligere repræsenterende Norge – nu Tyskland, red.), der i sommers i Las Vegas blev verdensmester i 55-60 års-rækken ved at vinde 3-0 (11-4, 11-9, 11-9) over Ding Yi, Østrig i finalen. Foto: Facebook.

”Så er finalen spillet. Vi vandt med 3-2. Waldner skadet, så spillede ikke. Jörgen og jeg spillede ’oppe’ det vil sige to singler hver. Jeg slog deres 1. mand He Shi Wen (fra Spanien. Verdensmester for spillere over 50 år i Alicante i 2016, red.) i den første kamp med 12-10 i 5. sæt. Så vandt Persson med 3-1 over deres 2. mand. Appelgren tabte med 2-3 i den 3. single. Persson mod He, tabte med 0-3. Så måtte den gamle danske træde til og vinde ved 2-2 med 3-1 i sæt”.


Sejren fejres. Foto: Facebook.

Stort tillykke herfra!

Læs også artiklen ”Allan Bentsen til Kina” fra (12/9-2018) her

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk