Amputeret DT-afslutning

Program for slutspil Drenge og for kvalifikation til senior DT
Ovennævnte kampe afvikles i Odense i weekenden den 12.-13. april. Der spilles i OB Hallen, Sdr. Boulevard 172, 5000 Odense C.

Alle kampe stoppes ved afgørelse.

Overdommere: lørdag Jan Smidstrup, søndag Flemming Vitved

Informationer vedr. overnatning og bespisning fremsendes snarest, afventer informationerne.

Kvalifikation til 1. division damer
Amager er forhindret i at spille kvalifikation til 1. div. damer i weekenden. Dette betyder at der ikke længere skal spilles kvalifikation til denne række, da der nu kun er 3 hold tilbage og 3 pladser at spille om. Køge, Holsted og Nordsjælland er dermed klar til at spille i 1. div. damer i næste sæson.

Kvalifikation til 1. division herrer
Køge har trukket sig fra kvalifikationsspillet til 1. div. herrer. Dermed er Randers Freja og Københavns BTK rykket op 1 1. division, da der grundet Team Vendias holdtrækning er 2 ledige pladser.

Kvalifikation til 2. division herrer
Bornholm benytter alligevel ikke deres direkte oprykningsplads, hvilket vil sige at der spilles om 2 direkte pladser i 2. div.

Kildeskoven har trukket sig fra kvalifikationsturneringen, derfor er der nu 4 hold der spiller om 2 pladser og efterfølgende reserverækkefølge efter nedennævnte plan:

Fredag kl. 20.00
Sisu/MBK 2 – Sisu/MBK 3

Lørdag kl. 14.00:
Langeskov – Københavns BTK

Søndag kl. 10.00
Sisu/MBK 3 – Københavns BTK
Langeskov – Sisu/MBK 2

Søndag kl. 14:
Københavns BTK – Sisu/MBK 2
Sisu/MBK 3 – Langeskov

Slutspil Drenge
Kvartfinaler, lørdag kl. 13.00:

OB – AIF/Kvik Næstved
Hillerød – Silkeborg BTR

Semifinaler, lørdag kl. 18.00:

Stautrup IF – XX (jf. nedennævnte uddrag af reglementet)
Vestegnen – XX (jf. nedennævnte uddrag af reglementet)

finale og bronzekamp. søndag kl. 10.00

• Drenge afvikes som en dobbeltturnering. Mellem de tre bedst placerede hold i vest- og østkredsen afvikles et slutspil i en weekend. Lørdag spiller vestkredsens nr. 2 og 3 kvartfinaler mod henholdsvis østkredsens nr. 3 og 2. De to kredsvindere placeres i hver sin semifinale og møder fortrinsvis et hold fra den anden kreds. Er to kvartfinalevindere fra samme kreds, spiller toeren mod kredsvinderen fra den anden kreds. Derefter spilles der finale- og bronzekamp. I tilfælde af uafgjort tælles først sæt, derefter bolde. Giver dette ikke nogen afgørelse, trækkes der lod (undtagen i finalekampen, der i givet fald spilles om på en ny dato).

Der er mulighed for at køb mad og drikkelse hos OB’s restauratør. Er der evt. spørgsmål kan han kontaktes på nedenstående mobilnummer 28 59 95 74.

I forbindelse med arrangementet er der mulighed for overnatning på byens førende Danhostel, som lægger ved siden af Odense Banegård. Adressen er Østre Stationsvej 31, 5000 Odense C, tlf.: 63 11 04 25. Derudover anbefales der overnating på hotel Domir, som lægger i Hans Tausens Gade 19, 5000 Odense C, tlf.: 66 12 14 27.

Bus nr. 31/32 og 11/12 kører fra Odense Banegård til Odense Sygehus som lægger lige overfor OB hallen.

Forfatter: Gitte Hvid
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk