Anders Lind opereret

Dato: 
29.03.2021

Hør hvad Anders selv har at sige

I tirsdags var Anders Lind involveret i en ulykke på Ring 3 i København. I går blev Anders Lind opereret i ryggen, da der var brud på en ryghvirvel.
BTDK giver Anders ordet, så han selv kan fortælle. BTDK, TD og alle omkring Anders vil naturligvis hjælpe Anders alt det vi kan i den kommende periode.

Hej bordtennis dk. Har før i tiden lagt nogle sjove opslag op før herinde f. Eks trickshots :) men i dag bliver jeg desværre nød til at lave et meget trist opslag. Den 23 marts kl 09.15 om morgenen. (6dage siden) kom jeg i en meget slem bilulykke, en billist fik et hjertestop og svingede direkte fra midtsporet ud igennem overhalingssporet og ramte direkte ind i midtbarrieren med fronten, så han stod på tværs af overhalingsbanen hvor jeg ligger og kører. Det skete hurtigt og han var lige foran mig, så der var ingen chance for mig til at ku nå og bremse så jeg rammer direkte ind i ham med omkring 100 km/h.... Resultatet af ulykken var at han desværre gik bort (rip) til ham! og som jeg har forstået det døde han af hjertestoppet og var død inden jeg ramte ind i ham. Jeg har brækket en hvirvel i ryggen har været indlagt på herlev fra den 23-27 marts og har været på rigshospitalet fra 27-29 (i dag) i går blev jeg opereret i ryggen og jeg er i ekstremt store smerter. Men jeg er forhåbningsfuld på at jeg kan komme mig over ulykken og komme tilbage til mit gamle jeg men det er en meget lang process og alle ved tålmodighed ikke er min bedste styrke :) Psykisk er det den sværeste situation jeg nogensinde har været i og mine tanker flyver rundt og har ingen kontrol over dem.. Jeg er deprimeret men samtidigt glad over at jeg er heldig at være i live. Og har det mærkeligt over hvad der er sket... Man tænker det sker så sjældent. Det sker ikke for mig sådan noget , og boom så lige pludselig kører du 110 og ser en bil stå næsten helt stille lige foran dig og du ved du intet kan gøre andet end at håbe.. Håbe på du vågner efter sammenstødet er sket. Men det nogle dage siden nu, og jeg er stadigvæk i kæmpe smerter men jeg er i stabil tilstand og højt humor i forhold til min situation, er heldig at ha så dejlige venner og familie som har været her meget af tiden og gjort forløbet.til en bedre oplevelse... Sååå det var det fra mig den her gang. Håber mit næste opslag kan være bedre sjovere mere positivt og allervigtigst handle om alt andet end et trafikuheld. Sorry for ingen kommaer igennem hele beskeden ,,,,, Er på morfin,

Forfatter: 
Anders Lind