Ansøgninger til Carstensens legatudvalg 2024

Ansøgningsfrist onsdag den 31. januar 2024.

Formålet med legatet er at uddele støtte til talentfulde unge bordtennisspillere indenfor Bordtennis Danmark, der som følge af deres sport har store udgifter. Legater gives fortrinsvis til hjælp til dækning af spillernes deltagelse i udenlandske stævner og aktiviteter. Der ydes ikke støtte til træning og materiel.
Legatet kan søges af spillere, klubber og Bordtennis Danmark (BTDK). Ansøgningen skal indeholde en redegørelse for, hvilke aktiviteter legatet er tiltænkt at skulle anvendes til, samt et detaljeret budget for aktiviteterne.

Ansøgningen skal også indeholde spillerens navn, fødselsdag, -år og klub samt en kort beskrivelse af de opnåede resultater i det foregående år, og hvad et evt. legat skal bruges til.


ANSØGNINGSFRIST
:

Ansøgning skal sendes til BTDK’s sekretariat, så den er Carstensens legatudvalg i hænde senest onsdag den 31. januar 2024.
Mail en ansøgning med overskriften “Carstensens legatudvalg” til btdk@bordtennisdanmark.dk


LEGATMODTAGERE
:

Legatmodtagerne vil få en meddelelse om tildeling på Hans Chr. Carstensens fødselsdag den 30. marts, ligesom deres navne bliver offentliggjort på hjemmesiden.

 

OM FONDEN:

Hans Christian Carstensen var i Roskilde bedre kendt som Chris, der dedikerede sit liv til idrætten og brugte det meste af sin fritid til glæde for sportsglade børn og unge. Både personligt og gennem indsamlinger og opkrævninger til støtteforeninger og aktivitetsfonde har Chris bidraget økonomisk til enkelte spillere, til Roskilde Bordtennis og til BTDK (tidl. DBTU). Chris var medstifter af BTK 61 i Roskilde, og den nuværende formand Johanne Tschernja husker også Hans Chr. Carstensen for at have været en stor mental støtte for mange unge og deres familier, når der var udfordringer i livet.

Legatudvalget forventer en skriftlig tilbagemelding på, hvad legatet har været med til at skabe af udbytte og udvikling.

 

Forfatter: Chan Voong

Kontaktperson tlf.: 51 18 39 33

Kontaktperson e-mail: cvo@bordtennisdanmark.dk