Årets sommerlejre

Mange af unge bordtennisspillere fra nær og fjern, har taget mod tilbuddet om at deltage i en af de danske bordtennislejre hen over sommeren. DBTU har modtaget nedenstående indlæg fra nogle af arrangørerne.

Andro Sommerlejr, Team Nørreå
I uge 27 blev Andro Sommerlejr afholdt på Tjele Efterskole med 86 deltagere fra Danmark og Sverige. Det var en kæmpe succes, hvor der udover fem timers bordtennis om dagen, blev afholdt turnering, dyrket Zumba, spillet fodbold, lavet lagkage og talentshow, svømmet, løbet natløb og meget meget mere. Trænerne fra Danmark, Sverige og England havde alle en rigtig god lejr og på tilbagemeldingerne fra forældre og spillere høres det sammenstemmende, at vi glæder os til at komme igen.

Flere medier var på besøg og blandt andet TV Midtvest fik dette ud af besøget.

 

Sommerlejr I B75, Hirtshals
Også B75 havde udenlandske deltagere ved deres sommerlejr – heriblandt en folk unge, kinesiske spillere. Selvom de kinesiske spillere var de danske spillere overlegne omkring bordet, var det ikke uden udbytte, at de kinesiske spillere deltog i B75´s sommerlejr. I klippt nedenfor fra TV2 Nord, kan du høre, hvad Lars Rokkjær mener, at kineserne kan lære af de danske bordtennisspillere. Du finder klippet her.

Læs ydermere om B75´s sommerlejr i deres nyhedsbrev Spin-Off her.

Vedbæklejr 2012
Så er der godt gang i den 12 sommerlejr i træk med 23 spillere, 4 trænere og hjælpere. Intensiv træning med 2-3 pas per dag. Spillerne er trætte nu og morgenløbeturen gør ondt. Der er også blevet hvilet, spillet fodbold, strandtur og quiz. I dag torsdag kommer Steen Houman som er dette lands bedste til, at køre kinatræning. Det er også dagen hvor Martin Monrad dukker op for at spille med. Martin har sammen med Morten og Kim været i London og heppe på Mie og Maze. I aften kl. 18 kører den sædvanlige grillaften hvor forældre, søskende og andet familie er velkomne kl. 18. I morgen fredag slutter vi af med turnering. 1000 tak til alle hjælpere, ingen nævnt, ingen glemt – fantastiske måltider! Vi ses til træning tirsdag den 14 august kl. 19:00 i Vedbækhallen! Fortsat god sommer.

  

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 26 84 77 82
Kontaktperson e-mail: sarah.thomsen@dbtu.dk