“At gøre sig erfaringer…”

726 spillere fra 122 lande, 350 journalister og 500 millioner tv-seere tager i overmorgen, søndag, hul på verdensmesterskaberne i hollandske Rotterdam!

Der forventes ikke de helt store resultater fra de danske spillere, som er med for at lære:

“Det er en ung landsholdstrup vi sender afsted denne gang – bortset fra Allan Bentsen er alle primært med for at gøre sig erfaringer ved et stort mesterskab”, siger sportschef Peter Sartz.

“Allan er i Rotterdam for at lave resultater, mens de øvrige spillere primært skal forsøge at få noget med hjem, som de kan bruge senere ved de fremtidige mesterskaber og turneringer”.

– Danmark stiller i singleturneringen med fire U21-spillere, samt altså 42-årige Allan Bentsen.

Med afbuddet fra en skadet Michael Maze, som fik bronze i 2005, og som med en kvartfinaleplads var bedste europæer ved de seneste individuelle verdensmesterskaber i 2009, betyder det, at der ikke forventes topresultater i Holland.

Landsholdsledelsen har derudover set bort fra bedste kvindelige spiller, Mie Skov, som har haft en svigtende formkurve – endvidere deltager Kasper Sternberg ikke i singleturneringen på grund af en skulderskade, hvilket betyder at ingen af de danske singlemestre er med i denne række ved VM!

– se flere nyheder under VM 2011, hvor der inden længe vil være lodtræning, presseklip, m.m.

Forfatter: Madsen & Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk