B 75 er i Stiga-divisionen

De mange som i Brøndby oplevede kvalifikationsspillet til Stiga-divisionen vil vide, at nordjyske B 75’s mange tilrejsende fans lignede noget, der var bestilt og ikke afhentet den 11. april, hvor holdet med nedbøjede hoveder måtte se sig ude af kvalifikationen, da de sluttede sidst af tre hold i den ene kvalifikationspulje.

I dag kl. 13.45 indløb der så en mail til undertegnede. Den var fra Hillerød, der senere på ugen skulle have mødt B 75 i en alt-afgørende kamp om en plads i herrernes Stiga-division i kommende sæson.
Hillerød meddelte, at de alligevel ikke ville forsøge at spille sig op i landets bedste række. Dermed var det en realitet, at nordjyske B 75 fra Hirtshals tager pladsen og rykker op i Stiga-division, hvor de bliver det eneste jyske hold.

B 75’s hold der vandt 1. division vest i denne sæson er nu klar til Stiga-divisionen. Fra venstre er det Istvan Moldovan, Emil Jangvik, Jakub Dorocinski og forrest med det røde pandebånd Martin “Muren” Lund. Foto: Fra B 75’s facebookside.

Efter overbygningen af Brønshøj og København (BB/KBTK) blev der i første omgang plads til Vestegnen i Stiga-divisionen. Holme Olstrup og Kvik Næstved fik for ganske nyligt godkendt overbygningen Næstved BTK. Viby fik – som næste reserve – tilbuddet om en plads, men takkede nej. B 75 og Hillerød skulle herefter have spillet en kvalifikationskamp om den sidste plads i Stiga-divisionen, men Hillerød valgte altså i dag at afstå fra muligheden for at rykke op.

Med dagens nyhed faldt mange brikker på plads i Danmarksturneringen. Se oversigten her

Det nye turneringsreglement, som enhver klubleder bør gennemlæse grundigt og informere sine holdledere om inden turneringsstart kan læses her

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk