B 75 fejrer 40 år

B 75 tager i denne weekend hul på klubbens fyrretyvende sæson. Klubben har mange tiltag i jubilæumssæsonen, hvor man bl.a. den 17. januar 2015 skal indvie den nye bordtennishal i forbindelse med 1. divisionskampen mod lokalrivalerne fra Brønderslev. Samtidig er klubben vært for kvalifikation til VM i Ping Pong i London (med specielle bat).

“Vi bestræber os på at live streame fra alle vores kampe i 1. division og fra mange af kampene i 2. division”, fortæller næstformand Jim Christensen. I denne weekend live streames følgende kampe:

Lørdag kl. 14.00 B 75 – Københavns BTK 2 (1. division vest)

Søndag kl. 10.00 B 75 – Team Egedal (2. division midt)

Søndag kl. 14.00 Sisu/MBK – B 75 (1. division vest)

Se kampen live streamet på http://www.direkte.skipperposten.dk/
 

Samarbejdsaftalen med det lokale nyheds website www.skipperposten.dk omkring live streaming af klubbens kampe vækker begejstring i B 75. “Vi er mægtig glade for denne aftale, som giver os bedre muligheder for at udbrede interessen for vores sport. Vores netværk, som rækker langt ud over landets grænser, og som bl.a. tæller mange tidligere bordtennisspillere fra B75, bliver holdt informeret om vores aktiviteter via facebook og nyhedsbreve. Vi får mange positive tilbagemeldinger, og interessen for at følge med i vores aktiviteter er stigende, så vi glæder os over nu at kunne tilbyde folk at følge vores kampe LIVE, uanset om man befinder sig i Shanghai, Paris eller New York”, siger Jim Christensen.

Kampplakat1_2014 B 75

 

 

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk