B75 vinder første semifinale 5-3 over Næstved

B75 vinder første semifinale 5-3 over Næstved

Roskilde er klar til finalen i herreligaen. Og de fleste havde nok troet, at modstanderen ville hedde Næstved, som vandt turneringen sidste år. Men dette bliver muligvis ikke situationen, efter B75 tidligere i dag slog Næstved 5-3. De vinder den første semifinale og tager dermed til Næstved i morgen med gode muligheder for en plads i finalen.
Sejren kom efter en flot holdpræstation fra B75‐holdet. Og det er præcis også dette sammenhold, som Lars Rokkjær fra B75 roser efter kampen:
– De kommer med et hold, hvor de har to spillere der virkelig skiller sig ud fra resten. Og rammer de dagen, så kan vi ikke slå dem. Så når de ikke rammer dagen, så er det vi virkelig har muligheden. Vores styrke er nemlig, at vi står med et hold, hvor alle er lige gode og har et højt topniveau, fortæller Lars Rokkjær.
Men selvom det blev til en flot hjemmebanesejr i dag, så er alt stadig åbent i den anden semifinalekamp, som bliver spillet i Næstved i morgen:
– De er stadig favoritter til det næste opgør. De laver muligvis nogle taktiske ændringer, da de har mange gode spillere, som ikke var med i dag, som muligvis kan gøre en forskel næste gang. Men hvad os selv angår, så kommer der nok ikke de store ændringer, efter præstationen i dag, udtaler Lars Rokkjær.

Selvom det ikke blev til en sejr for Næstved, så tror de stadig på en plads i finalen. Jeppe Spottog, som er sportschef hos Næstved, sætter her nogle ord på dagens nederlag:

– Vi spiller en masse gode kampe, og alle de kampe, som er 50/50, dem vinder de. Vi havde nok regnet med en sejr, men heldet var ikke med os i dag, fortæller Jeppe Spottog.
– Vi kommer til at lave nogle taktiske ændringer, hvor vi blandt andet kommer med en anden opstilling, end den som vi havde i dag. Ellers er der stadig højt humor i truppen, og vi er stadig overbevist om, at vi nok skal gå videre til finalen, uddyber Jeppe Spottog.
Den næste kamp bliver spillet søndag klokken 14 i Næstved.