BBB Brændekilde

I uge 32 bliver Odense forvandlet til en idrætsby der summer af liv. Det sker når HC Andersen Citygames løber af staben, hvor det handler om idræt og samvær fra morgen til aften. Og i år er bordtennis kommet på programmet med BBB Bordtennis som medarrangør.

 

BBB er vært for en bordtennislejr og et træningsstævne i perioden 7. – 10. august. Det bliver til fire dage med ca. 20 timers bordtennis: Bordtennisøvelser, -lege, spil, kampe og deltagelse i medaljestævne om lørdagen. I løbet af ugen bliver der udover træning også mulighed for at træne individuelt med bestemte slag, samt arbejde med evt. svagheder. Det sker med kinatræning og med/mod robotten i forskellige slags øvelseskombinationer og benarbejde. Målgruppen er 8 – 18 år.

 

Derudover bliver der mulighed for at deltage i alle øvrige HCA Citygames arrangementer såsom åbnings – og afslutningsceremoni og Garden Party i Odense ZOO.

 

Du kan læse mere om HCA Citygames og BBB’s bordtennislejr her, hvor du samtidig kan se programmet for dagene.HCA Citygames

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 23 98 78 00
Kontaktperson e-mail: birgergerda@hotmail.com