Beerpong med Sally Maribo

Kategori: 
Dato: 
03.01.2021

- i underholdningsprogrammet ”Versus” på DR1.

På billedet Sally Maribo, der gæstede Versus for at dyste i beerpong. 

Sally Maribo fra BTK Viby duellerer i underholdningsprogrammet ”Versus” på DR1 mod beerpongspiller Lauge Christiansen. Ingen blev fulde!
Hvem er egentlig bedst til at få bordtennisbolde op i fem trakte placeret, hvor der normalt er net på bordtennisbordet. Sally bruger battet og Lauge kaster med sin hånd. Boldene skal studse en gang på bordet, inden de skal ramme ned i traktene. Den der først får to bolde i en trakt vinder den.
Se hvordan det gik for Sally Maribo i duellen mod Lauge Christiansen i "Versus", der blev sendt lørdag den 2. januar 2021. Klik her (scroll frem til tidskode 41.45). 

"Versus" handler om, at to hold skal gætte på vinderen i en duel. Hvert program består af seks usædvanlige og ofte vilde dueller, hvor talentfulde folk dyster mod hinanden.

Tidligere har både Mie Skov, Jonathan Groth, Kasper Sternberg og tre veteranspillere deltaget i dueller i programmet.
Mie Skov duellerede med badmintonspiller Mia Blichfeldt i, hvem der var bedst til at spille på et bordtennisbord med badmintonketcher og bordtennisbold. Læs artiklen her
Jonathan Groth dystede i en opstilling, hvor de tre veteranspillere Svend Erik Ægidius, Vejlby, Gert Jørgensen, Brønshøj og Gert Ellegaard, Greve stod på den anden side af bordet, der var dobbelt størrelse i bredden og nettet et bræt. Læs artiklen her
Læs også artiklen ”Kasper Sternberg i tv-duel”, som blev bragt her på hjemmesiden i september 2015. Klik her

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09