Bentsen håber på sejr

MEN'S CHAMPIONS LEAGUE 2010/11MEN'S CHAMPIONS LEAGUE 2010/11

Fredag aften skrives næste kapitel  i Roskilde Bordtennis’ Champions League-historie, når den danske CL-deltager hjemme i Roskilde Kongrescenter tager imod tyske Ochsenhausen.

Sportsdirektør Allan Bentsen har følgende syn på fredagens kamp mod Ochsenhausen, der modsat Roskilde Bordtennis har opnået en sejr i denne sæsons Champions League:

“Inden vi gik ind i turneringen vidste vi, at vi var “underdogs” i alle kampe, og for at kunne nå vores målsætning om en tredieplads i gruppespillet, ville en sejr fredag aften være ret vigtig.

Ochsenhausen har ikke vist sig rigtigt skræmmende i deres tidligere kampe, så vi håber at vi på hjemmebanen endelig kan vi få en sejr”, siger sportsdirektøren, der er optimist inden kampen:

Stemningen i truppen er OK – vi har spillet godt, men har bare ikke haft marginalerne på vores side.

Vi håber at det gode spil giver resultat på et tidspunkt, og vi har været tæt på i to kampe nu, og alle tror på at det kan lade sig gøre at “ramme” en sejr på et tidspunkt”, siger Allan Bentsen.

ALLAN BENTSEN (Foto: Jens Luckenbach)

RB vælger igen holdet fra en trup der består af Roko Tosic fra Kroatien, Finn Tugwell, Casper Gammelmark, Emil Sass, Henrik Vendelbo og altså den spillende sportsdirektør, Allan Bentsen.

De tyske gæster vælger holdet fra en international trup der består af Tiago Apolonia, Marcos Freitas (begge Portugal), Seiya Kishikawa (Japan), Ruwen Filus (Tyskland) og Hunor Szocs (Rumænien).

Tyskerne nåede i 2009 finalen i den europæiske klubturnering, hvor landsmændene fra Borussia Düsseldorf, der tidligere i turneringen havde slået Roskilde Bordtennis i gruppespillet, dog var for stor en mundfuld – Borussia Düsseldorf vandt Champions League både i 2009 og i sidste sæson.

Billetsalget til åbningskampen er i fuld gang – der kan bestilles via linket eller købes ved indgangen.

ROSKILDE v OCHSENHAUSEN

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 90 24 45
Kontaktperson e-mail: allan.bentsen@btk61.dk