Bentsen is Back

Allan Bentsen, 41 år ung, Roskilde Bordtennis gør come-back på landsholdet!

– Allan har spillet på et højt niveau for Roskilde i Champions League. Han er stadig næstbedste danske bordtennisspiller og han kan levere resultater, siger den danske sportschef Peter Sartz.

– Vi må erkende at et generationsskifte tager lang tid, og at de unge spillere behøver mere tid, inden de kan levere de store resultater ved EM og VM, siger Peter Sartz.

– De kan lave en overraskelse, men er ikke stabile nok endnu i de store turneringer. Vi har aftalt , at Allan nu indgår i landsholdstruppen indtil EM i efteråret, og at vi herefter evaluerer om han skal fortsætte til OL i London.

– Med ham på holdet har vi større muligheder for at komme til OL i holdturneringen. Vi ser på hvordan vi kan opnå de bedste resultater ved de store mesterskaber, og vi kigger ikke på folks dåbsattester, siger Peter Sartz.

– Jeg synes stadig det er sjovt at spille. Der er fuld opbakning i min familie og i klubben i Roskilde , og det har været helt afgørende for min beslutning om at tage en tørn mere.

– Jeg har jo aldrig oplevet et OL, siger den 41-årige Allan Bentsen, der har vundet 41 danske mesterskaber, er regerende europamester i herre single for 40-årige og fem gange kroatisk og tre gange svensk mester.

Allan Bentsen blev europamester med det danske landshold i 2005 I Århus, hvor han vandt den afgørende sejr i finalen over Chen Weixing, Østrig ved stillingen 2-2.

Allan Bentsen er nr. 77 på verdensranglisten.

Sportschef Peter Sartz og landstræner Hu Wei Xing udtager landsholdet til VM for hold i Moskva umiddelbart efter påske.

EM 2005 - FINALENEM 2005 - FINALEN

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk