Beretning fra Walløe

Efter at have spillet 6 nations i Holland tog jeg videre til Falkenberg i Sverige, hvor jeg skulle deltage på ITTF-lejren ’World Hopes Week’. Forbund fra hele verden stillede med deres bedste spillere i alderen 11-12 år, så jeg fik mulighed for at spille med piger fra 25 forskellige nationer. Der var spillere som kom helt fra Thailand, Sri Lanka, USA, Hviderusland, Brasilien, Hong Kong og Den Dominikanske Republik…

Lejren var rigtig spændende at være med på. Hver dag var der forskellige trænere, som alle var meget dygtige og erfarne. De kom med mange nye gode indslag og fokuspunkter. Det var fedt at træne med piger på min egen alder og få et indtryk af, hvordan niveauet er internationalt (det er højt!).

Ugen sluttede af med en turnering, hvor jeg for alvor fik mulighed for at måle mine styrker og svagheder op imod vidt forskellige spillestile. Det gik nogenlunde, og jeg fik en idé om, hvad jeg nu skal træne målrettet på at forbedre.

Selvom det var en seriøs træningslejr, gjorde de heldigvis også meget ud af, at vi skulle have det sjovt. Mellem hvert pas var der da også gode muligheder for at hygge sig sammen. Alle spillerne var meget åbne og positive, så det var nemt at få nye venner. Og det er meget fedt, at vi stadig kan holde kontakten ved lige via Facebook, nu hvor jeg er kommet hjem ;-).

Man kan læse mere om World Hopes Week på 
http://www.ittf.com/_front_page/ittf4.asp?category=Hope

 

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk