Betina Haagensen har siden efteråret haft orlov fra bestyrelsen og stopper nu endeligt. Betina har ønsket, at denne nyhed blev bragt med følgende direkte fra Betina:

 

Kære alle. 

Jeg blev ved årsmødet i 2020 valgt ind i bestyrelsen for en 2-årig periode. I maj 2021 blev jeg ramt af en blodprop i hjernen og har dels været sygemeldt og haft orlov fra bestyrelsesarbejdet. 

Jeg har valgt at stoppe i bestyrelsen af helbredsmæssige årsager. Jeg har det godt ,men har ikke kræfter til at yde den indsats og den opmærksomhed bestyrelsesarbejdet og bordtennis DK fortjener. 

Min karriere indenfor det organisatoriske arbejde i BTDK slutter her.  Jeg kan med tilfredshed se tilbage på rigtig mange oplevelser, og jeg er stolt af det arbejde, jeg har været med til at yde. Min tid i uddannelsesarbejdet er nok det, der har fyldt mest, men alle områder har haft min interesse. Jeg ønsker absolut det bedste for BTDK i fremtiden. 

Jeg startede med at spille, da jeg var 10 år gammel ……. så ja jeg har spillet i mere end 45 år, og jeg fortsætter med at spille i det små, så vi ses forhåbentlig derude. 

Rigtig mange bordtennishilsner Betina Haagensen

 

Formand Henrik Vendelbo udtaler følgende på baggrund af ovenstående:

”Jeg vil gerne takke Betina for den indsats, hun har ydet for Bordtennis Danmark – Det blev desværre ikke til så meget i den periode, jeg selv har været formand, men særligt for tiden og indsatsen før dette. Sygdom kan vi ikke så ofte selv styre – heller ikke for Betinas vedkommende. Jeg håber Betina kommer ovenpå hurtigst muligt både privat, arbejdsmæssigt og sportsligt.”