Blandet danskerformiddag

ETTU   EM FOR UNGDOM 2009   ETTU

Drengene vandt lørdag formiddag deres anden sejr i træk, da de i løbet af godt en time besejrede Montenegro med 3-0. Desværre var sejren ikke nok til puljesejr, da Grækenland samtidig vandt deres kamp – dermed skal DK spille om pladserne 17-24.

Montenegro v DK: 0-3

Coach Mads Flod-Sørensen udtalte følgende efter sejren:

“Det har var klart godkendt – en kamp, hvor vi er klart bedre end modstanderne, så det er svært at vurdere, om vi er oppe på niveau igen – men sejre er altid gode.

Målsætningen er stadig oprykning – vi burde have holdet til det, men alle tre spillere har noget at bevise i fht. til de forventninger alle – og spillerne selv – har haft før UEM.

De har stadig ikke vist topniveau, men jeg er fortrøstningsfuld, efter vi efterhånden så småt har arbejdet os ind i turneringen.

Det er en fordel, at vores målsætning nu er helt klar – jeg er megaskuffet over at vi ikke får chancen i play off-kampene til 1/8-finalerne, da jeg er sikker på spillerne har niveauet til det.

Vi har arbejdet målrettet mod netop det – men nu lægger vi det bag os, og forsøger at se frem mod næste kamp hver gang”, lød det fra drengecoachen.

EM FOR UNGDOM 2009 | DRENGE

Til gengæld tabte HJ med 1-3 til Polen, og skal nu spille play off mod en puljetreer om en plads i 1/8-finalerne – tabes denne, er der en ny chance søndag.

DK v Polen: 1-3

VIDEO: Jonathan Groth v Floras, Polen (3. sæt til 3-0) – fotos følger a.s.a.p.

UEM 2009 | JONATHAN GROTHUEM 2009 | JONATHAN STONOR

EM for Ungdom 2009 kan følges på dbtu.dk via linket – og hos ETTU & ČAST ved at klikke på de respektive logoer øverst på siden…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk