Bliv mentor for en træner

Så er det nu, hvis du skal gøre din viden gældende med hensyn til at præge udviklingen af bordtennistrænere i Danmark.
”Jeg ved, at der er mange dygtige bordtennistrænere rundt omkring i klubberne, som har meget at give til andre”, siger Annette Westermann, der gerne vil høre fra endnu flere, som godt kunne tænke sig at dele ud af deres bordtennisviden med henblik på at skabe gode træningsmiljøer i klubberne.
DBTU skal i alt bruge 15 personer, der kan udvikle trænerne rundt omkring i klubberne, hvor de bl.a. skal fungere som sparring og inspiration til klubtræneren.
De 15 ”trænerudviklere” vil få til opgave at udbrede de gode idéer i klubberne. De vil blive tilbudt særdeles gode arbejdsforhold og med garanti få en stor tilfredsstillelse i at gøre en forskel ved at bidrage med at løfte bordtennissporten og give endnu flere børn gode oplevelser med bordtennis.
Desuden vil de – hvis de har lyst – få BAT-uddannelsen gratis.
Formålet er sammen med klubtræneren at højne kvaliteten af træningen af de 8-12-årige (tweens), så de fastholdes i klubberne og ikke behøver at rejse langt for at få kvalitet i træningen.
”De kvalitative tilbud skal de unge kunne få i deres egen klub”, siger Annette Westermann, der ser frem til at blive kontaktet af de mange, der er klædt på til opgaven, og som vil være med til at hjælpe den danske bordtennisungdom i rigtig retning.
Der er ansøgningsfrist den 1. september. Læs meget mere her

Pointstævne på Amager 2014

Fokus er rettet mod de unge mellem 8-12 år. Unionstrænere skal sammen med klubtrænerne videreudvikle træningstilbuddet til de helt unge drenge og piger med henblik på et fastholdende træningsmiljø.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk