DBTU udlover naturligvis en belønning til alle, der kan finde en sponsor.

25-årige Jonathan Groth – europamester i herredouble i 2016 – er netop nu fremme på sin hidtil bedste placering på verdensranglisten, hvor han er placeret som nr. 18. Dermed jagter den unge fremadstormende komet den hidtil bedste danske placering på verdensranglisten, der indehaves af Michael Maze, der i 2010 var placeret som nr. 8 i verden.
Netop nu er 36-årige Michael Maze i fuld gang med et comeback til den internationale elite, hvilket bl.a. den danske mester i herresingle i 2018 Anders Lind på 19 år (europamester i U21 herredouble i 2017) nyder godt af sammen med 21-årige Tobias Rasmussen. De spiller begge i tyske klubber til dagligt.

“Jeg er overbevist om, at denne generation af danske spillere kan levere nye medaljer. For at vi hurtigt kan tage et skridt videre til næste niveau, har vi brug for sponsorer. Med dem i ryggen kan vi tage de nødvendige træningsture til Asien og deltage i World-Tour turneringerne og derved få ekspertviden og sparring omkring spillerne. Og skal vi også kunne levere resultater med et hold til OL i Tokyo i 2020, kræver det helt andre ressourcer, end dem vi har i dag”, siger landstræner Linus Mernsten.

Læs mere i vedhæftede om mulighederne for at DBTU kan give netop Jeres virksomhed national og international eksponering (bl.a. via TV og internet i både Europa og Asien).

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: peter.busck@dbtu.dk