Blogindlæg fra Anton Christopher Jensen

Anton Christopher Jensen skriver:

Vi har nu gået på Brøndby Idrætsefterskole i lidt over 2 måneder. Jeg synes, det er rigtig fedt at gå her på skolen – jeg nyder det virkelig. Noget at det fedeste ved skolen er, at det er virkelig nemt at få tid til venner, lektier og træning på samme tid.

Top Performance

Jeg synes personligt det fedeste vi har prøvet, har været top performance, som var i gang for et par uger siden. Dagen inden top performance blev hele skolen inddelt i to hold, det ene hold var dem, som skulle spise sundt, det andet hold var dem, som så skulle spise usundt. Alle var meget spændte, fordi alle ville jo selvfølgelig på det usunde hold. Jeg kom så på det usunde hold, hvilket var rigtig lækkert.
Inden første for mit vedkommende ”usunde” måltid, var der en fysisk test, hvor man skulle spurte i 10 sekunder og så 10 sekunders pause og sådan fortsatte det i 10 minutter.

Morgenmaden bestod af masser af kage, en halv liter kakao og noget lyst brød, som alle synes var vildt fedt… i starten. Frokosten bestod af et usundt måltid som f.eks. hotdogs. Aftensmaden bestod af f.eks. pizza. Derudover var der tre mellemmåltider om dagen, hvor man skulle spise en halv roulade og drikke en halv liter kakao. Om aftenen var der film, med slik, chips og sodavand.

Noget af det rigtig spændende var, da vi skulle finde ud af, hvilken person vi selv var. Man skulle vælge mellem fire personer og derefter gå ned i det hjørne, hvor man hørte mest til. Der var føleren, det er dem, som forstår andre og er bedst, når de er sammen med andre. Der er tænkeren, det er dem som undrer sig meget over tingene og elsker masser af fakta. Så var der forandreren, som elsker at prøve nye ting, og sidst men ikke mindst, så var der handleren, som er den dominerende og magtfulde, har styr på hvad der skal ske, og træder på andre, hvis de vil frem ad. Jeg var mest handleren.

Der var også en masse foredrag, som jeg synes var meget spændende – specielt når der kom eliteudøvere og fortalte om deres karriere og hvordan de havde opnået succes. Det var et par vildt lærerige dage, og jeg glæder mig til top performance part 2 i slutningen af skoleåret.

Til slut var der så fysisk test igen, hvor vi skulle se, hvordan maden havde påvirket os. Jeg løb kun 20 meter kortere end sidst, men denne gang var det meget hårdere.

Der er så meget mere om top performance, men der er alt for meget til, at jeg har tid og plads til at skrive det ned. Nu ser jeg frem til studietur til Mallorca med efterskolen på søndag!

Hvis man er interesseret i at vide mere om, hvad samarbejdet imellem Brøndby Idrætsefterskole og DBTU handler om, så kontakt viceforstander Martin Lund på tlf.: 60 22 20 59 eller mail: martin@brondby-ie.dk eller elitekoordinator Christoffer Petersen på tlf.: 43 26 21 10 eller mail: christoffer.petersen@dbtu.dk.

Læs artiklen “Nyt hold startet på Brøndby Idrætsefterskole” her
Oliver Petersen skrev det første blogindlæg. Læs hans beretning her
Nicolai Christoffersen skrev det andet blogindlæg. Læs hans beretning her
Rasmus Schøn skrev det tredje blogindlæg. Læs hans beretning her
Mads Zebitz Larsen skrev det fjerde blogindlæg. Læs han beretning her

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk