Blogindlæg fra Mads Zebitz Larsen

Mads Zebitz Larsen skriver:

Det er nu 2 måneder siden vores rejse begyndte på BIE. Jeg synes tingene har ændret sig en del. Man har lært folk meget bedre at kende, og jeg elsker virkelig at være her. Folk er meget sociale, og man hygger sig sammen. Man snakker godt med alle og fællesskabet er et niveau for sig selv. Det er også derfor jeg elsker at være på denne efterskole, da der ikke er så mange elever. Vi er jo kun omkring 110 elever, og det gør, at man når at lære alle at kende. I forhold til andre efterskoler, hvor elevantallet er væsentligt højere, der når man ikke engang at lære alle navnene at kende. Os elever er begyndt at føle sig lidt mere hjemme, hvilket man også sagtens kan mærke.

Jeg er også virkelig tilfreds med lærerne på skolen. Det gode ved dem er, at de forstår os da de også er unge. De ved lige hvordan de skal håndtere os. De gør timerne spændende! Vi laver nogle opgaver, som vi aldrig lavede på min gamle skole. Vi er meget mere aktive i timerne, hvilket er super fedt.

Nu har vi bordtennisdrenge også været til to store bordtennisturneringer. SIF Grand Prix og SISU Grand Prix. Jeg havde virkelig savnet at spille kamp, så det var helt i orden. Jeg synes selv det gik udmærket, og man kan godt mærke, at man har forandret sit spil. For nogle af os gik det rigtig godt; Sune og Anton kom i finalen i Junior Elite ved Sisu GP, hvilket er en super flot præstation. Selv til SIF Grand Prix kom nogle fra efterskolen over til stævnet for at heppe på os, hvilket jeg satte virkelig stor pris på! Det gav lige det ekstra boost som man havde brug for. Man kan også mærke, at det har båret frugt, at have været i Sverige med et meget stramt træningsprogram. Det har virkelig hjulpet os.

Nu glæder jeg mig bare til resten af året.

Hvis man er interesseret i at vide mere om, hvad samarbejdet imellem Brøndby Idrætsefterskole og DBTU handler om, så kontakt viceforstander Martin Lund på tlf.: 60 22 20 59 eller mail: martin@brondby-ie.dk eller elitekoordinator Christoffer Petersen på tlf.: 43 26 21 10 eller mail: christoffer.petersen@dbtu.dk.

Læs artiklen “Nyt hold startet på Brøndby Idrætsefterskole” her
Oliver Petersen skrev det første blogindlæg. Læs hans beretning her
Nicolai Christoffersen skrev det andet blogindlæg. Læs hans beretning her
Rasmus Schøn skrev det tredje blogindlæg. Læs hans beretning her

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk