Bordtennis Danmarks budget 2022

Den 1. januar 2022 påbegyndes en ny strategiperiode mellem Bordtennis Danmark (BTDK) og DIF, og sideløbende er BTDKs egen vækststrategi 2025 igangsat.

De fire spor i BTDK-DIF Strategiaftalen: (1) Klubudvikling, (2) Træner- og Talentudvikling, (3) Vejen til mental og fysisk sundhed og (4) Kommunikation og Digitalisering, går igen i Vækststrategi 2025, men Vækststrategi 2025 indeholder derforuden en række bagvedliggende analyser og uddybende forklaringer på den rejse som påbegyndtes med vedtagelsen af den nye BTDK-struktur i 2019.

Under strategiarbejdet er BTDKs strategiske mål (herunder ønskede effekter) drøftet indgående med klubledere, samt øvrige vigtige samarbejdspartnere/ interessenter med henblik på at opnå et oplyst beslutningsgrundlag og sikre bredt ejerskab til strategien.

Dette strategiske arbejde blev videreført på Ledergruppens Strategiseminar i september 2021 og Budgetseminar i november 2021, hvor der blev fokuseret på, hvordan budgetmidlerne for 2022 bedst kunne understøtte vækst i klubberne. Ledergruppen arbejdede over flere dage med de konkrete indsatser og økonomiske prioriteringer, der nu ligger til grund for nærværende udkast til Budget 2022. Som det vil fremgå, er hovedmålet med Budget 2022 at facilitere vækst i BTDK.

 

De prioriterede fokusområder, der ligger til grund for udkastet til Budget 2022.

  • Bevarelse af aktivitet omkring klubudvikling gennem vækstteams for at fastholde fokus på ledelse og organisering i klubbernes udvikling.
  • Udvikling af SUKIRU program, herunder SUKIRU legene, en SUKIRU app, fondssøgninger, kampagner og implementering i bordtennisklubber og på skoler/ SFO’er i udvalgte geografiske områder.
  • Øget indsats omkring trænerudvikling og udvikling af træningsmiljøer.
  • Igangsætning af indsats om bedre struktur i træner- og talentudvikling (for henholdsvis nybegyndere og subelite, herunder trænerudvikling relateret specifikt til målgrupperne.
  • Udvikling og udfoldelse af festivalformatet, Øst- og Vest-mesterskaber, lokale events arrangeret af vækstteams og pointstævner i et nyt koncept.
  • Ambitiøs, langsigtet pigeindsats med involvering af ”pigeklubber”.
  • Omlægning af kommunikationsindsatsen.
  • Digitaliseringsindsats med fokus på medlemsdatabase, infrastruktur og opbygning af data om effekten af BTDKs indsatser.

 

Du finder budget for 2022 her: Budget 2022