Bordtennis for alle aldre i Vestervig

Åbent hus for ungdom i Vestervig Bordtennisklub, hvor 60+’erne var instruktører og trænere.

 

 

Bordtennis for alle aldre i Vestervig!

60+’erne i bordtennisklubben i Vestervig har efterhånden fået et fuldtidsjob med at være instruktører/underviser/legeonkler og -tanter for børn, unge og ældre i det vestjyske.
I denne uge har bordtennisklubben afholdt to åbent hus-arrangementer for 60+ og senior/junior. Inden denne uge havde Vestervig Bordtennisklub 30 medlemmer, hvoraf 24 var 60+-medlemmer. Efter åbent hus-arrangementerne i denne uge, er der yderligere 4 nye 60+-medlemmer, som har meldt sig ind i klubben.

For to uger siden, i forbindelse med Uge 35-projektet med åbent hus for ungdom, var 60+’erne også på banen, da de var instruktører og trænere. I forbindelse med åbnet hus for ungdom lykkedes det klubben at få etableret en ungdomsafdeling med foreløbig otte spillere på 11-14 år.

Det sidste foreløbige sportslige tiltag på bordtennisfronten i Vestervig, omhandler igen de aktive 60+’ere, som skal sørge for, at de 6-10-årige fra SFO’en på Vestervig Skole får én time bordtennis én dag om ugen i de næste to måneder. Den første gang med SFO-børnene var onsdag den 14. september, og det kan godt være, at de 16 børn ikke fik sved på panden, men det gjorde de to BAT60+’ere.

Yderligere har bordtennisklubben og sine 60+ hjælpetrænere sagt ja til at være med i Idrætsdagen for eleverne i overbygningen på Hurup Centralskole i næste uge, hvor eleverne kan prøve flere forskellige idrætter.

– Vi håber, at vores engagement kan være med til, at endnu flere får øjnene op for, hvor sjovt det faktisk er at spille bordtennis, siger BAT60+ hjælpetræneren i Vestervig Bordtennisklub, Hanne Stagaard, som sidste år prøvede at have et bordtennisbat i hånden for første gang.


De 6-10-årige fra SFO’en på Vestervig Skole var på besøg hos Vestervig Bordtennisklub.