Bordtennis på Nørrebro

Ungdomsbordtennis i København hedder et nyt projekt, som DBTU,ØBTU og DIF`s Københavnerudvalg har givet tilskud til.

I April 2006 mødtes projektgruppen med 7 Københavnske klubber for at høre om deres interesse for at få ungdommen ind i deres klubber, som alle kun havde seniormedlemmer. Der var en positiv respons fra klubberne, og vi gik derfor videre med vores ideer til Københavns Kommune, og DIF`s
Københavnerudvalg. Opbakningen fra kommunen har ikke været stor, mens DIF bevilligede penge til indkøb af 7 borde.

Da projektgruppen mødtes med klubberne igen, var en klub lukket og to kunne ikke være med grundet deres tilhørsforhold til deres organasition, en mødte ikke op, og de sidste kunne ikke nå at ansøge lokaler, da fristen var udløbet!

Gode råd var dyre, men pludselig fik vi kontakt med Idrætsfritidsklubben Skjold og lederen Hans var positiv for at gå ind i projektet. Efter hårde forhandlinger med Nørrebrohallen,er der blevet mulighed for at få lokale mandag og onsdag mellem kl. 15.30 og 17.00, og der er blevet ansat en træner som de næste 6 måneder skal få børnene på Nørrebro interesseret i bordtennis.

 Der blev sendt indbydelser ud til andre fritidsordninger på Nørrebro, og mandag d. 3. oktober oprandt den store dag hvor vi kunne byde velkommen til 22 nye bordtennisspillere. Her var DBTU`s breddekonsulent Allan Bentsen også mødt op. og sammen med træner Julio fik de sat ungerne igang, og alle havde en festlig og inspirerende dag, som der forhåbentlig kommer mange flere af de kommmende måneder.
Det vi håber der kommer ud af dette projekt er, at der enten bliver etableret en selvstændig bordtennisklub, eller at nogle af de klubber vi har haft møde med, vil oprette en ungdomsafdeling så vi kan tilbyde unge mennesker fra brokvarterene at spille “rigtig” bordtennis, og ikke kun ” Rundt om bordet”!!
 

Projektgruppen som består af Flemming Larsen ØBTU`s bestyrelse – Per Madsen og Jøsse fra DBTU`s breddeudvalg samt Preben Riel fra DBTU`s bestyrelse håber at det lykkedes, og vi vil hen ad vejen orientere om projektets videre gang her på hjemmesiden.

Forfatter: Preben Riel
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: allan.bentsen@dbtu.dk