Bordtennisentusiast fylder rundt

Fynboen, bordtennisspilleren, bestyrelsesformanden i OB Bordtennis og næstformanden i DBTU Asger Raahauge Rasmussen rundede i dag et skarpt hjørne, da han fyldte 60 år.

Så længe undertegnede kan huske tilbage har Asger altid været med omkring bordtennis på den ene eller anden måde, og det er han heldigvis stadigvæk. Man kan ikke tale om OB, uden at Asgers navn også nævnes.

Personligt husker undertegnede tilbage på flere ungdomslandsholdslejre, hvor Asger var en af de trænere, der stod for en hård og seriøs træning. Asger var bl.a. landstræner ved ungdoms EM i Rom i Italien i 1979, hvor undertegnede var en del af drengelandsholdet.

I 1989 blev Asger hædret med DBTU’s guldnål.

Frygtet doublespiller

Asger har aldrig vundet Fyns mesterskabet i herresingle. Til gengæld har han repræsenterende Svendborg vundet herredoublerækken ved FM tre gange i 1980 (med Flemming Hansen, Svendborg) samt i 1982 og 1985 (med ”Myre” Jørgen B. Jensen, Svendborg) og mixed double tre gange i 1984 (med Inge Hyrup Pedersen, OB – hustru og mor til Morten) samt i 1989 og 2011 (repræsenterende OB sammen med Charlotte Polk, OB).

Man kan ikke sige Asger uden at sige Myre. De to var i begyndelsen af 1980erne et frygtet doublepar – mente de selv. Jeg ved ikke helt hvorfor – se blot vedhæftede holdseddel fra 5/10-1980. Min første holdkamp i landets bedste række og indrømmet uden den store succes. Tre single nederlag men en sikker doublesejr over Asger/Myre.
Svendborg havde afgjort kampen, inden den 24-årige Asger (studerende) og undertegnede (skoleelev) mødte hinanden. Asger havde allerede vundet to af tre singler. Men mon ikke jeg havde nappet den sidste – jeg tror det.

DBTU (og jeg) ønsker dig stort tillykke med de 60 år!

Asger Rasmussen – 60 år i dag.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk