Bordtennisfestival 2023

GLÆD DIG til årets store bordtennisfest for spillere i alle aldre, når Bordtennis Danmark i samarbejde med Fredericia Bordtennisklub slår dørene op for Bordtennisfestival 2023!

 

Vi er begejstrede for at invitere jer til årets største bordtennisfest – Bordtennisfestival 2023! Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder, ung eller gammel, er denne festival skræddersyet til at bringe os alle sammen til en uforglemmelig weekend med bordtennis og fællesskab.

Bordtennisfestivalen er en begivenhed, der har noget for enhver smag. Udover spændende konkurrencer som DM i Rating for spillere under 2100 rating og Bat 60+ stævnet for vores spillere over 60 år, kan du også se frem til at deltage i vores Funcamp eller komme på træner kursus.

De første invitationer til årets Bordtennisfestival er klar og kan findes her:

Invitation til Fun Camp

Invitation til DM I Rating

 

Funcamp: Oplev en sjov og legende tilgang til bordtennis gennem forskellige spil og udfordringer. Uanset om du er nybegynder eller øvet spiller, vil funcampen bringe smilene frem og øge din glæde ved spillet.

DM i Rating: Dette bredde stævne er designet til spillere med under 2200 i rating og giver jer mulighed for at konkurrere mod jævnbyrdige og vise jeres færdigheder på bordet. Det er en fantastisk lejlighed til at udfordre jer selv og måle jer med andre spillere i samme rating interval.

Under Bordtennisfestivalen vil der også være en unik mulighed for at opleve ungdomslandsholdet i aktion. Ungdomslandsholdet vil, udover at være på træningslejr, også deltage i forskellige træningsaktiviteter og udfordringer. Du vil også få mulighed for at møde nogle af verdens bedste til Ping Pong, E-bordtennis og Teqball.

 

Ud over Fun Camp og DM i Rating, vil der også blive lavet træner kurser, dommerkurser, 60+ stævne og meget mere.

Bordtennisfestivalen er din chance for at dykke ned i bordtennissens verden, udfordre dig selv og opleve magien ved denne fantastiske sport. Vi håber, at du og alle dine klubkammerater har lyst til at deltage i denne uforglemmelige bordtennisfest!

 

Hold dig løbende opdateret med seneste nyheder om festivalen her