Bordtennisligaen for damer er klar til semifinalerne

Bordtennisligaen for damer er klar til semifinalerne

Der var spænding for alle pengene, da Hillerød i sidste kamp vandt over et utrolig stærkt Virum hold, og dermed indtog førstepladsen i grundspil 2. Det betyder, at Hillerød nu selv kan vælge, om det vil møde Sisu/MBK-BTK Viby eller Hvidovre i semifinalen.
Og hvis du spørger Hillerøds træner, Brian Hansen, så har de allerede gjort sig præcis de overvejelser:
– Vi vælger Hvidovre i semifinalen. Vi har slået dem de andre gange, hvor vi har mødt dem, så det satser jeg også på, at vi gør igen.
Hvis hvad Brian siger holder, så står Virum tilbage med Sisu-Viby i den anden semifinale. Og dette scenarie kommer heller ikke helt bag på Virum, i hvert fald ikke, hvis du spørger 23-årige Nicoline Koefoed, som til dagligt spiller i klubben:
– Jeg tror, vi kommer til at spille mod Sisu-Viby. Jeg tror også det bliver en meget lige kamp. De andre gange, vi har mødt dem, har de ikke haft deres stærke opstilling, så det bliver spændende at se, og jeg tror det kan blive nogle meget tætte kampe.
Hvidovre endte på en fjerde plads efter at have tabt begge deres kampe i dag. 31-årige Izabell Nørlem er dog stadig fortrøstningsfuld efter de skuffende resultater:
– Vi var der ikke helt mentalt i dag. Man kunne tydeligt se, at de der små usikkerheder de sætter sig i hovedet. Det er normalt nogle hold, som vi spiller tæt med og godt kan slå.
– Men når vi så kommer til de næste kampe, så har vi bare endnu mere lyst til en revanche, så vi kan stadig bruge kampene i dag til noget, selvom det ikke gav points.
Det bliver spændende at se, hvordan semifinalerne kommer til at udspille sig mellem de fire hold.