Bordtennislinje

DBTUDBTUDBTUDBTU 
STIGASTIGASTIGASTIGA

Sidste chance!

Nu er det ved at være sidste chance for at søge om optagelse på bordtennislinjen på Brøndby Idrætsefterskole. Linjen er et samarbejde mellem skolen, Vestegnen og DBTU, og skolen henvender sig primært til elite og sub-elite. Der vil være forskellige træningstilbud afhængig af hvilket niveau man befinder sig på, men mængden og oplægget vil være det samme, og trænerne og sparringen vil være af højeste kvalitet.

Læs mere nedenunder, og alle spørgsmål vedr. det bordtennismæssige bedes henvendt til Christoffer Petersen på christoffer.petersen@dbtu.dk og alt vedr. skolen bedes henvendt til viceforstander Martin Lund på martin@brondby-ie.dk. Martin har desuden, helt undtagelsesvist, indviliget i at vise de interesserede rundt på skolen uden for de normale “Åben Hus”-arrangementer – kontakt Martin for at aftale nærmere.

Bordtennis på skemaet!

Dans, skydning, fodbold, golf! Det er idrætslinjerne på Brøndby Idrætsefterskole, og det skal nu udvides med bordtennis…!?

Idrætsefterskolen holder til på det gamle Gildhøjkollegium på Brøndbyvester Boulevard nr. 6, i gåafstand til Brøndby Stadion og Idrættens Hus. Det er en efterskole med stor fokus på idrætten, og eleverne har mulighed for tre ugentlige morgentræninger. Inden for få år har skolen fået fodbold og siden hen skydning med på programmet, og niveauet er ganske højt. Således træner flere af skyde-eleverne med på landsholdstræningen i Brøndby, og flere af fodboldspillerne er tilknyttet Brøndby IF.

DBTU vil i samarbejde med Brøndby Idrætsefterskole gerne starte en bordtennislinje op. Fra unionens side vil man gerne gøre forholdene og mulighederne endnu bedre for de dygtige spillere som ønsker at træne meget og udvikle sig inden for optimale rammer, uden at der bliver slækket på skolen. Ungdomslandstræner Mads Sørensen: Det er en rigtig god mulighed for vores bedste og næstbedste ungdomsspillere. Her kan skolen passes samtidig med masser af træning på højeste niveau. Det er et meget spændende projekt! Inden en eventuel linje kan blive aktuel, så er vi interesseret i at vide om der er en generel interesse. Derfor: Hører du til i og omkring toppen af dansk ungdomsbordtennis, og kunne du være interesseret i den traditionelle efterskolestemning kombineret med masser af træning på højeste niveau, så send en mail til Christoffer Petersen, på mail: christoffer.petersen@dbtu.dk. Alt afhængig af tilslutningen og niveauet på de spillere, der kunne være interesseret i at gå på efterskolen, så vil DBTU i samarbejde med skolen lave det bedst mulige oplæg for eleverne.

Efterskolen afholder et Åbent Hus arrangement i januar, og her vil der være mulighed for at se på skolens faciliteter og høre nærmere omkring hvordan træning og skole kan gå op i en højere enhed.

Skulle der være yderligere spørgsmål, så kontakt viceforstander Martin Lund på martin@brondby-ie.dk, eller kig på skolens hjemmeside www.brondby-ie.dk. Her vil man kunne finde information om skolen, hverdagen, linjerne, billeder, og meget andet.

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk