Det har længe været et ønske fra mange holdledere, at resultatindtastningen fra holdkampene kunne blive mere brugervenlig. Vi forelagde ønsket til vores samarbejdspartner Concor, og de anbefalede, at vi i første omgang skulle få lavet “responsive design” til portalen. De henviste deres kunde Dansk Petanque Forbund, som allerede havde fået deres portal opdateret til et nyt og smartere design. Idet der blev lagt vægt på at gøre holdledernes opgave så overskuelig som mulig, er selve resultatindtastningssiden holdt reklamefri.

Ændringen er udelukkende på layoutet af portalen. Det bagvedliggende fungerer fortsat på samme måde som det altid har gjort. Det nye design medfører dog, at nogle ting har fået en ny plads.

Hvor finder jeg de sædvanlige funktioner for mig som spiller?

Dem finder du under “Person”-ikonet øverst til højre på desktopversionen (billede 1). På mobilversionen finder man “person”-ikonet under menu-ikonet øverst til højre (billede 2).


Billede 1

Billede 2

Hvor er “Klubadministration”-funktionen?

Den befinder sig nu under tandhjulet øverst til højre på desktopversionen (billede 3). På mobilversionen finder man tandhjulet under menu-ikonet øverst til højre (billede 4).


Billede 3

Billede 4

Indberetning af resultater

Et af formålene med ændringen var, at det skulle være nemmere at indberette resultater via mobiltelefonen i hallen mens kampen spilles. Det finder du en guide til her. Vi har samtidig lagt en knap ind på mobilversionen af www.bordtennisdanmark.dk, der linker direkte til indberetning af resultater (billede 5), hvilket gør det muligt at omgå de mange klik man skal igennem på bordtennisportalen (på desktopversionen af www.bordtennisdanmark.dk finder man denne knap på siden “Holdturnering”, billede 6).


Billede 5

Billede 6

Vi er naturligvis klar over, at der er mange andre ændringsønsker til Bordtennisportalen. Det er aftalt med Concor, at vi i fremtiden prioriterer og bestiller ændringsønsker et par gange årligt. Dermed bliver det lettere for Concor at planlægge deres arbejde, og vi kan få skarpere priser på vores bestillinger.

Alle ændringsønsker til portalen fremsendes til undertegnede.

Kontaktperson: Ahn Lykke Pedersen
Kontaktperson tlf.: 23 74 81 04
Kontaktperson e-mail: alpedersen2001@gmail.com