Bordtennis(spiller) med musklerne

Kategori: 
Dato: 
20.11.2020

- og åbner i dag CrossFit-center i Roskilde.

29-årige Casper Gammelmark, der senest i sæson 2015/2016 spillede kampe på Roskilde Bordtennis 2. divisionshold (rating 2459) og som også spillede for svenske Sölvesborg, har ikke spildt tiden væk fra bordtennislokalet. Han har taget det der med styrketræning - CrossFit - ved siden af bordtennis så alvorligt, at det for længst har taget overhånd og nu resulterer i et køb af CrossFit-center.

I dag kl. 10.00 slår han dørene op til Wodhouse Gym - Crossfit Roskilde, når han byder velkommen på Rådmandshaven 4B i Roskilde. Tlf.: 81 58 58 81. E-mail: info@wodhousegym.dk

Personligt husker jeg, at vi fulgtes ad i bil på vej til turneringskampe i 2. division SSN i Sverige i sæson 2013/2014, hvor Casper spillede for Sölvesborg og jeg spillede for KFUM Jönköping. Det var den gang, at han snildt kunne være på passagersædet, som han i øvrigt kun fik lov til at benytte, hvis jeg havde vundet vores indbyrdes kamp.

I løbet af sæsonen blev han større og større - det gjorde jeg såmænd også, men for Casper var det vigtigt, at vi fandt det helt rigtige supermarked at handle ind i, inden vi kørte hjemad, og hver gang kom han ud med store mængder af ”sunde” varer nogle i pulverform, som han åbenbart kun kunne få i Sverige. Det blev en hel besættelse for ham. For mig var det knap så vigtigt, hvor jeg købte min Toblerone og min pose med Gott & Blandat…

Nu er Casper blevet så stor og stærk, at det virker helt naturligt, at han åbner sit eget CrossFit-center, der dagligt kommer til at have åbent alle dage fra kl. 05.00-22.00.

Roskilde Bordtennis sportschef Allan Bentsen har bemærket opslagene på facebook, og man kunne godt forestille sig, at det danske mesterhold kommer på hårdt arbejde i Wodhouse Gym i fremtiden med strafrunder for tabte kampe.

Der vil være mulighed for at hilse på Casper Gammelmark i dag fredag samt både lørdag og søndag fra kl. 10.00-18.00, men tryk ham IKKE i hånden, hvis du skal spille bordtennis bagefter.

Han lover både hyggesnak og prøvetræning samt kage (så kommer Allan) og lidt varmt og koldt til ganen. For at kunne deltage i holdene skal man være medlem, men for at træne selv, hygge og/eller spise kage, behøver man ikke være medlem.


Dette billede er taget før Casper begyndte med armstrækninger. Foto: Privat.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09