Borussia Düsseldorf svækket

Roskilde Bordtennis Klubs modstandere i fredagens Champions League kamp i Roskilde Idrætscenter er svækket. Holdet alias europamestrene i bordtennis eller OL sølvvinderne fra OL i Beijing ankom i aften til Danmark uden andenmanden verdens nr. 13. Dmitrij Ovtcharov, der ligger syg i Tyskland.

Tyskerne må herefter anvende reserven. Marcos Freitas nr. 86 i verden fra Portugal. Den 20 årige portugiser er dog ikke hvem som helst, idet han kom hjem med en bronzemedalje fra EM i Rusland i mandags i herre double.

– Vores chancer for en gevinst er blevet større, men vi er stadig ikke favoritter, siger sportschefen Allan Bentsen Roskilde, men vi kan formentlig se frem til en mere lige kamp uden Ovtcharov, siger Allan Bentsen.

De tyske spillere blev ellers hædret efter de store triumfer ved EM i Skt. Petersborg sidste søndag. Her lykkedes det Timo Boll at genvinde alle tre mesterskaber han også vandt i 2007. Det er første gang det er sket i EM historiens 50-årige historie.

I forbindelse med Tysklands kamp mod Wales i VM kvalifikationen i fodboldblev de tyske bordtennisspillere fejret af de 46.000 tilskuere.

I morgen er landsholdsdragten udskiftet med Borussia Düsseldorfs klubtrøje, idet dette hold er lig det tyske landshold, men altså undtaget sygdomsramte Dmitrij Ovtcharov – reserven er den portugiske landsholdsspiller, Marcos Freitas som vandt EM-bronze i herre double sidste weekend.

– Vi håber de er godt trætte efter alle deres fejringer og mæt af de tre europamesterskaber – hold, double og single, siger sportschefen Allan Bentsen. Vi er underdogs, men vi vil gøre hvad vi kan for at slå tyskerne, men det bliver en stor opgave.

Vi håber på fuldt hus i Roskilde. Og håber hjemmebanen giver os den fordel som vi havde sidst , da vi trods bagud 1-2 mod Milano vandt 3-2 , siger Allan Bentsen.

Borussia Düsseldorf er den mest vindende tyske klub med følgende meritter:

– 21x Deutscher Meister
– 18x Deutscher Pokalsieger
– 1x European Champions League Sieger
– 6x Europapokalsieger der Landesmeister
– 3x ETTU-Pokalsieger

ROSKILDE BORDTENNIS v BORUSSIA DÜSSELDORF

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 40 70 99 99
Kontaktperson e-mail: mlu@alomentor.dk