Brødrene Brinch videre

Brødrene Sebastian og Nicolas Brinch repræsenterende henholdsvis Viby og Sisu/MBK spillede sig her til aften begge videre til hovedturneringen i herresingle ved senior DM i Odense.

“Det er helt vildt”, udtaler 23-årige Nicolas Brinch, der i denne sæson har spillet i Tyskland. Han formåede i den afgørende kamp at vinde over Virums Peter Svenningsen, der ellers lignede en vinder, da han førte med 3-1 i sæt og 10-5 i 5. sæt. “De tog en time out efter den første misbrugte matchbold. Det hjalp mig til at spille afslappet”, sagde Nicolas Brinch efter det vanvittige comeback. Han vandt sættet 13-11 og kampen med 4-3 i sæt og sikrede sig dermed for første gang adgang til hovedturneringen mellem de 32 sidste.

Der var anden gang at brormand Sebastian Brinch på 20 år spillede sig gennem kvalifikationen (senest via sejr over Lars Hauth, Virum). “Jeg har egentlig trappet lidt ned, men havde som mål at spille mig videre til hovedturneringen”, sagde Sebastian Brinch, der i denne sæson har været en del af Vibys hold, der vandt 1. division vest.

Nicolas møder i morgen den 16-seedede Sebastian Haack, Holme Olstrup, mens Sebastian møder den semifinale-seedede hjemmebanefavorit Morten Hyrup Rasmussen fra OB.

Følg med i senior DM på TT Coordinator. Klik her

Brødrene Sebastian (tv.) og Nicolas (th.) er klar til 1/16-finalerne ved senior DM 2016. Foto: Carsten Egeholt.


Far og søn var begge tæt på hovedturneringen i herresingle. DM’s ældste spiller 57-årige Jannik Larsen, Virum der på billedet ses længst væk til venstre i billedet i puljefinalekamp mod Thor B. Christensen, Brønshøj og 21-årige Esben Larsen, Virum der spiller forrest i billedet til højre i sin puljefinalekamp mod Sune Christian Petersen, Roskilde led begge 4-3 nederlag i disse to kampe og nåede dermed ikke videre i herresingle.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk