Brønderslev blev nr. 1

Brønderslev sikrede sig med to sejre i weekenden førstepladsen i herrernes elitedivision – med fem points margin til nærmeste forfølger, der har to kampe tilbage, kan nordjyderne ikke nåes.

Sejrene blev på 9-1 over Sisu/MBK og 6-4 over Virum-Sorgenfri – Daniel Fynsk og Kim Høgsberg vandt alle deres singler i de to kampe.

Mikkel Hindersson og Martin Bremer vandt hver en single for Virum-Sorgenfri – fredag vandt de dobbelt så mange i nøglekampen mod Esbjerg, der noget overraskende blev besejret på hjemmebane.

Resultatet blev 2-6, hvilket reelt betyder Esbjerg må “nøjes med” en slutspilsplads udenfor Top 2 og dermed går glip af en semifinaleseedning – for gæsterne betød det at håbet om en slutspilsplads med frit valg af modstander og hjemmebane i en evt. tredie kvartfinale stadig lever, omend det bliver svært.

Den kommende weekend spilles der to kampe i elitedivisionen – begge med indflydelse på de endelige placeringer i grundspillet: Torsdag tager Virum-Sorgenfri hjemme imod Køge Bugt, mens Esbjerg søndag spiller hjemme mod BTK 61 – det kan blive spændende…

Læs mere om kampene i løbet af weekenden, og find “alt” om Danmarks bedste bordtennisrækker under Elitedivisionerne, hvor der bl.a. er links til kampprogrammer, stillinger og toplister, m.v.

FOTO: KIM HØGSBERG & MORTEN KNUDSEN, BRØNDERSLEV

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk