BTDK’s karrieredage for damejuniorer

Efter en succes med karrieredagene for herrejuniorer, er Bordtennis Danmark nu klar med karrieredage for damjuniorer.

BTDK’s Karrieredage for herrejuniorer var en stor succes! Og Bordtennis Danmark står nu klar med karrieredage for damejuniorer lørdag den 23. og søndag den 24. april 2022 i Idrættens Hus i Brøndby.
Karrieredagene er et nyt koncept i Bordtennis Danmark, hvor deltagerne vil blive orienteret og inspireret om formålet med juniorlandsholdsarbejdet, og hvad vi tror på som vejen frem til en professionel tilværelse.
Det er blevet tydeligt, at vi har brug for at tænke anderledes på både forbunds- og klubniveau omkring vores ‘ældre’ unge spillere.
Ligesom at en ung studerende behøver vejledning og information for at kunne vælge den rigtige videregående uddannelse, så behøver vores unge spillere råd og inspiration for at kunne se en vej indenfor sporten.
Hermed anbefaler ungdomslandstræneren Magnus Mallander, at alle med høje ambitioner – også dem, der ikke lige pt. er en aktiv del af ungdomslandsholdsarbejdet – at tilmelde sig to inspirerende og nytænkende dage.

Inviterede:

Dagene henvender sig til damejunior og U21-spillere (født mellem 2001-2007), som har ambitioner om at være en del af juniorlandsholdsarbejdet i BTDK. Udover spillere, inviteres også spillernes forældre og trænere. Man behøver ikke at have deltaget på tidligere landsholdslejre eller lignende for at være med på karrieredagene.

Deltagelseskrav:

For at kunne være en del af BTDK’s fremtidige landsholdsarbejde skal man deltage i karrieredagene. Det er derudover et krav, at spillere enten har en forælder eller en træner (helst begge) med på karrieredagene.
For at en bordtenniskarriere skal lykkes, kræver det, at mange ting er på plads – ikke kun selve bordtennistræningen. Der er behov for en solid opbakning fra miljøet i hjemmet og i klubben. Derfor er det yderst vigtigt, at spillernes forældre og trænere er indforståede med BTDK’s prioriterede områder indenfor landsholdsarbejdet.

En klubtræner må gerne deltage som ansvarlig for mere end én spiller.

 

Tilmelding til karrieredagene for damejuniorer er senest fredag den 15. april 2022 via https://bordtennisportalen.dk/DBTU/Turnering/TilmeldTurnering/#89645

Du finder invitationen her.