BTK 61 – Virum

Holdkampen mellem Roskilde og Virum blev til en ægte gyser. Holdkampen sidste gang blev en sejr til Virum på 6-5, men denne gang skulle Roskilde bruge en sejr for at have en god chance for en finaleplads.

Roskilde stillede med Hasse, Robert, Skovsen og Sternberg. Virum stillede med Vendelbo, Bremer, Mikkel, David og Silas.

1.runde: Roskilde kom godt fra start og den blev hurtigt 2-0. Hasse vandt 3-1 over Bremer og Skovsen 3-1 over David, to gode kampe, som var vigtige for en god start.

2. runde: Robert vandt stærkt med 3-1 over Vendelbo, som ikke rigtig fik lov til at spille sit sædvanlige spil. Sternberg tabte denne gang til Mikkel med 3-1, hvor Mikkel vandt mange bolde med baghånden som vinderslaget.

3.runde: Doublerne blev fordelt lige og stillingen efter doublerne var 4-2. Det skal lige siges at i begge doubler var Roskilde foran 2-0, så det var rigtig ærgerligt at de ikke blev vundet som kampen næsten blev lukket i stedet.

4. runde: Sidste møde tabte Hasse til Vendelbo, men i dag var Hasse i hopla og vandt flot og sikkert 3-0. Robert tabte desværre til Bremer med 2-3, hvor Robert ikke rigtig fandt sit gode spil frem og virkede en anelse anspændt.

5. runde: Skovsen stod overfor Mikkel som blev en kamp der skiftede konstant. Desværre tabte Skovsen 2-3 og holdkampen skulle afgøres i den sidste single match mellem Sternberg og David. Sidste gang vandt Sternberg sikkert 3-0, men i dag var anderledes. Sternberg spillede ikke helt optimalt og David ramte lidt dagen. Til gengæld formåede Sternberg at hæve sit niveau gennem kampen og vandt 3-1, med et 4. sæt i en rigtig gyser!

Resultat: 6.4!

Kenn Løkkegaard

Forfatter: Kenn Løkkegaard