BTK61 vandt sikkert over Esbjerg!

Før kickoff kl.14 havde Martin Lundvist stået for et stort og flot arrangement med 100 tilmeldte, som skulle tiltrække flere mennesker ind i sporten. Stort kredit for den indsats!

Hjemmeholdet BTK61 stillede med: He Ke Yi (Hasse), Kasper Sternberg Sjelle, Morten Hyrup Rasmussen og Kenn Løkkegaard.

Udeholdet Esbjerg stillede med: Mads-Peter Jannings, Carsten Egeholt, Rasmus Klein Døssing og Søren Andersen.

1.runde. Hasse mødte Egeholt og Hyrup mødte Søren A. Hasse kom ud i problemer mod Egeholt. Havde 10-7 i 1.sæt men tabte det og andet sæt. Om det var nerver over det store fremmøde var ikke til at vide. Han fik dog samlet sig og vendt kampen til sejr med 3-2. Hyrup havde en tæt kamp mod Søren A, som Hyrup vandt med 3-1.

2.runde. Sternberg mødte Mads-Peter og Løkkegaard mødte Rasmus Klein. Sternberg spillede stabilt og godt selvom han var småskadet i skulderen. Vandt 3-0! Løkkegaard havde ligeså lidt småproblemer med armen. Men med denne kulisse tror jeg ikke nogen ville lade vær med at spille. Kampen bølgede frem og tilbage. Rasmus Klein vandt 3-1 (Løkkegaard havde 10-6 i 4.sæt).

Doublerne. Sternberg/Hyrup mod Mads-Peter/Søren A og Løkkegaard/Hasse mod Egeholt/Rasmus Klein.
Sternberg/Hyrup vandt deres double 3-1, efter stillingen 1-1 spillede de forrygende og ramte alt hvad de rørte ved, meget flot double. Hasse/Kenn havde noget de skulle vise. Ingen doublesejre indtil videre i Elitedivisionen. Denne gang spillede de rigtig godt sammen og vandt 3-0!

Stillingen var nu 5-1!

4.runde. Hasse mod Mads-Peter og Sternberg mod Egeholt. Hasse havde igen problemer. Kampen bølgede også lidt frem og tilbage, men med Mads-Peter som den lidt mere aggressive og skarpe på de afgørende bolde. Mads-Peter vandt 3-1. Ved siden af kørte Sternberg bare på. Ved 9-9 i 1.sæt satte han to flotte vindere med forhånden. I 2.sæt lavede han ingen fejl og vandt det sikkert. Spillede flød til 9-4 i 3.sæt, hvor så et par uprovokerede fejl gav usikkerhed. Ved 10-8 til Sternberg tog han time-out. Egeholt lavede et flot comeback i sættet og vandt det 14-12. I 4.sæt havde Sternberg igen fundet sikkerheden og vandt 11-6. Et kæmpe brøl fra den flotte kulisse og sejren var i hus.!

Resultat: 6-2

Forfatter: btk61