Bubka rundt om bordet…

DIFs Ungdomsbazar løb af stablen lørdag den 3. oktober i forbindelse med IOC-kongressen i Bella Center. DBTU havde en stand, hvor vi præsenterede klubudviklingsprojektet Ungdommen i fokus – samt gav Ungdomsbazarens gæster mulighed for at prøve kræfter med den finurlige lille bold.

DIF skønner at der dagen igennem var ca. 600 mennesker forbi basaren, hvor de foruden bordtennis kunne opleve opvisning i bl.a. Teenvolleyball, Play-and-Stay tennis, floorball, hockey samt idrætsgymnastik.

På Kano- og kajakforbundets stand kunne man prøve kræfter med den til dagen opfundne disciplin kajakdart, hvor man siddende i en kajak i et lille vandbassin skulle forsøge at ramme plet på en dartplade…

To inviterede freestyle rappere battlede på ord om aktuelle idrætsemner som fx elite vs. bredde, organiseret- va. Uorganiseret idræt mv. Det var imponerende at opleve den kreativitet og idérigdom de lagde for dagen.

Dansk Cykle Union gav gæsterne mulighed for at prøve kræfter med de første kilometer af den legendariske Alpe d’Huez stigning på en cykelsimulator.

DBTUs stand var den første gæsterne mødte når de ankom til Ungdomsbazaren. De delegerede på IOC-kongressen kiggede forbi i pauserne – og enkelte udnyttede chancen for at røre sig lidt. Alletiders bedste stangspringer, Ukrainske Sergej Bubka, der nu er medlem af IOC, kastede sig således ivrigt ud i en dyst med en IOC-kollega – og siden en gang rundt om bordet med en række knægte, der formentlig ikke havde den fjerneste idé om hvem de spillede med…

Vi fik sidst – men ikke mindst – også sået frøene så vi i 2028 håber at kunne høste flere store internationale resultater (se ovenstående billede)….

Se flere stemningsbilleder fra Ungdomsbazaren her.

Forfatter: Jakob Staun
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: jakob.staun@dbtu.dk