Bundesligaen

2. Bundesliga Damer
Mie Skov og Böblingen i 2. Bundesliga Syd er klar til at spille 1. Bundesliga til næste år. Med en sikker 6-2-sejr i sæsonens næstsidste kamp sikrede Böblingen sig adgang til Europas bedste liga for damer – Bundesligaen. Mie Skov har i sæsonen været stærkt medvirkende til holdets gode placering. Med en score på flotte 11-7 for sæsonen, hvor Mie kun har været med mod de bedste hold, må betegnes som en succesfuld start på karrieren i Böblingen. Skal holdet klare sig i den bedste række, kræver det dog formentlig at der købes 1-2 spillere. I den afgørende kamp vandt Böblingen over TV Busenbach II, og Mie vandt såvel sin double som sin single.
Anne Cathrine Bomann, der spiller for 2. Bundesliga Nord-klubben SG Marßel Bremen var også i aktion og vandt én single i weekendens 6-4-sejr. Dermed endte SG Marßel Bremen på en flot 4. plads i rækken. A.C. har en score på 9-14 i denne sæson.

1. Bundesliga Herrer
Michael Maze og Düsseldorf spillede i weekenden ”kun” 5-5 mod Grenzau efter at have været foran med 4-0. Begge doubler gik til Düsseldorf, og Maze lagde også ud med at besejre Trinko Keen, Holland 3-0, men tabte derefter til Lucjan Blaszcsyk, Polen med 0-3. Düsseldorf er dog nummer tre i rækken og er sikre på at komme med i slutspillet, hvor de fire bedste hold spiller.
Den anden danskerklub Werder Bremen, med Allen Bentsen og Mads Sørensen, tabte 2-6 til Fulda Marbazell, og hænger kun med det yderste af neglene fast i håbet om at skulle spille 1. Bundesliga til næste år. Der er to runder tilbage, og Bremen er bagud med to point – der skal dermed en sejr til mod enten Frickenhausen eller Jülich, mens Tündern ikke må få point.

2. Bundesliga Nord Herrer
Christoffer Petersen og Christian Larsen vandt en tæt sejr på 9-7 med Hamburger SV over Hertha BSC Berlin. Det var dog ikke en dag hvor danskerne havde marginalerne på deres side. Christian vandt en single over veteranen Georg Böhm, mens den anden blev tabt. Christoffer tabte begge sine kampe i femte sæt, og doublen, hvor danskerne spillede sammen, blev også tabt. HSV ligger nummer fire med to kampe igen.

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk