Camp og Ping Pong turnering i forbindelse med Ungdoms DM 2022

Vi nærmer os den 7. og 8. maj 2022, hvor ungdoms DM 2022 løber af stablen. I år har Bordtennis Danmark valgt at lave to arrangementer i forbindelse med Ungdoms DM, som er åben for alle ungdomsspillere.

  • Det ene arrangement er en Camp, hvor man kan deltage både lørdag og søndag eller kun lørdag.
  • Det andet arrangement er en Ping Pong Turnering, hvor der spilles med sandpapirsbat.

Så vil du gerne opleve Ungdoms DM, men kan ikke selv spille Ungdoms DM, så tilmeld dig campen, hvor der vil være seriøs træning blandet med leg og sjov samt mulighed for at se nogle af kampene ved Ungdoms DM. Campen kan også være en god mulighed for, at en søskende kan komme på camp, mens en ældre søskende spiller ungdoms DM.

Herudover vil du campen også være tilmeldt Ping Pong Turneringen om søndagen, hvis du tilmelder dig campen både lørdag og søndag. Er du ikke tilmeldt campen, så har du også mulighed for at tilmelde dig selve Ping Pong Turneringen.

Begge arrangementer er åben for alle ungdomsspillere.

Vi håber, at du har lyst til at deltage i ét eller begge arrangementer. Vi glæder os til at se dig! Det bliver en super sjovt!

 

Tilmeldingen til Campen skal ske senest lørdag den 30. april 2022 her: https://bordtennisportalen.dk/DBTU/Turnering/TilmeldTurnering/#89635
Du kan finde flere informationer om Campen her.

 

Tilmeldingen for Ping Pong Turneringen skal ske senest onsdag den 4. maj 2022 her: https://bordtennisportalen.dk/DBTU/Turnering/TilmeldTurnering/#89637
Du kan finde flere informationer om Ping Pong Turneringen her.