Carsten Egeholt stopper i BTDK

Dato: 
06.01.2021

Carsten Egeholt stopper efter 7 år som webmaster og sekretariatsmedarbejder i BTDK med udgangen af april 2021.

Som det sikkert er de fleste bekendt, har Carsten primært været beskæftiget med administration af turnering, opgaver som webmaster, resultatformidling når landsholdsspillerne har spillet rundt om i verden samt ikke mindst sjove artikler og quizzer, som mange medlemmer har værdsat gennem årene.

Vores organisation står imidlertid overfor at skulle løfte en række andre opgaver end tidligere. Den strategiaftale, som er fremlagt for DIF for perioden 2022 – 2025 kræver nye og anderledes kompetencer end hvad organisationen besidder i dag, og allerede i 2021 vil opgaverne være af væsentlig anderledes karakter end tidligere. Vi har derfor måtte kigge på de ressourcer og kompetencer, som vi har og det har desværre betydet, at vi har opsagt Carsten. En del af Carstens opgaver vil blive fordelt til andre ansatte, men der er også tale om en egentlig omprioritering af opgaver.

BTDK takker Carsten for en særdeles engageret, loyal, serviceminded og dedikeret indsats for bordtennisforbundet, og ønsker Carsten det bedste for fremtiden. Carsten har været en værdsat kollega og vellidt blandt brugerne af sekretariatet. 

Forfatter: 
Martin Lundkvist
Kontaktperson e-mail: