Carstensens legat 2024

Vi gjorde det igen:

 

Uddelte 124.000 kr. til talentfulde unge bordtennisspillere.

 

30 unge mennesker havde indsendt ansøgning til os. Langt de fleste var gode og velskrevne, opstillet med opgørelse over forbrug sidste år, og hvad man forventede at skulle bruge penge på i kommende sæson.

 

En enkelt havde glemt at læse vores opslag om, at man skal skrive sit fulde navn, fødselsdato og klub, men havde kun skrevet sit fornavn. Han blev fra starten diskvalificeret, men så kom vi til at tale om Chris’ gode tilgivende hjerte, og så løb det gode af med os, men han blev placeret langt nede i rækken!

Det positive var, at vi kunne se, at han selv havde skrevet sin ansøgning, for der var ikke læst korrektur på den, og det tiltalte os, for vi lægger vægt på, om spilleren selv har skrevet ansøgningen, eller det er mor eller far, der skal føre pennen. Hvis man er i stand til at tage til udlandet og spille stævner, så er man også stor nok til selv at skrive sin legat ansøgning.

Vi lægger også vægt på, om man har husket at skrive til os om, hvad sidste års legat er blevet brugt til. Pudsigt nok, er det kun næste års ansøgere, der husker dette 😊

Vi har således i år kunnet imødekomme alle ansøgninger.

 

Der har været pænt afkast af investeringen sidste år, så derfor kan vi i år uddele 124.000 kr. men det vil ikke fortsætte, for vi tager 5 % af kapitalen hvert år, så derfor vil det selvfølgelig falde. Derfor håber vi på, at andre vil få samme gode tanke som Chris og betænke Bordtennis Danmark med lidt penge. Det må også gerne være i levende live, så vi kan nå at få sagt tak!

 

Se listen af legatmodtagere her – alle modtagere skal sende deres cpr.nr og konto nummer til Bordtennis Danmark, att. Chan.

 

Vi håber at pengene vil blive brugt til gavn for udvikling af gode bordtennisspillere.

Kom så, spil godt !!!

 

På udvalgets vegne

Lis Hævdholm.